Reacties voor: Nieuwe renders van iPhone 5C en gouden iPhone 5S

Kleurrijke renders van de iPhone 5C door Martin Hajek laten zien hoe de goedkope plastic iPhone eruit zou kunnen zien.
Lees het complete artikel → Nieuwe renders van iPhone 5C en gouden iPhone 5S
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Ziet er prima uit! Doe mij maar zo’n iPhone 5C…! Ik denk niet dat de C staat voor “cheap”, dat zal wel “color” zijn.
    Als dit zo op de markt komt tegen een redelijke prijs (€300-350) vliegen ze straks als broodjes over de toonbank. Ik denk niet dat de prijs nog lager wordt.

  2. Ziet er wel grappig uit. En die gouden zul je vast wel ergens custom made kunnen krijgen.

    Sidenote: het product van ‘renderen’ is een ‘render’ en niet ‘rendering’

  3. Altijd jammer dat mensen een 3d rendering of photoshop vaak te overbelichten om hun mankementen te maskeren.

  4. OFFTOPIC: Wauw, als er niet bij stond dat het een rendering was, had ik gedacht dat het gelekte foto’s waren.

  5. iPhone 5 Cheap ? eerder Crap zeker… geloof nooit dat ze een budget versie op de markt gaan brengen.

  6. Ben benieuwd wat het eind product gaat worden van de 5c. Ergens vind ik het jammer dat Apple een “cheap” versie van de iphone maakt… Dat er geen budget telefoon is, onderscheid Apple zich van bijvoorbeeld Samsung die juist heel veel budget telefoons maakt.

  7. @Kris: In theorie doen ze dit toch nu al? De 3gs wordt nog steeds verkocht, mijn inziens is dat inmiddels een budget versie en de 4 zelfs ook al een beetje. Verder heeft apple voldoende ervaring met plastic behuizingen (wat denk ik een feit is). Dus stop de precious 4g straks in een plastic jasje e voila een budget model.

    Budget is in geen enkel opzicht ineens crap, het kan oudere (dus goedkopere) hardware zijn in een net wat frisser jasje dan het model destijds had.

    En geloof me ze gaan een budget model op de markt brengen, want in dat segment valt nog best wat te winnen. Al is het alleen al omdat de shareholders die zullen eisen omdat op 1 model toch niet geheel te teren valt.

    (trouwens een budget Iphone hoeft niet indezelfde categorie te vallen als een Budget Android toestel)

  8. @Gert: En zorgt er tevens voor dat het marktaandeel van Samsung 2/3e is.
    Dus…

  9. Windows 95 wolkjes? haha

  10. Ik snap niet waarom veel mensen tegen een goedkopere iPhone zijn. Waarom zou het slecht zijn?! Natuurlijk is het geen slechte telefoon, het is gewoon wat minder degelijk en het zal trager zijn dan een nieuwe iPhone 5S (of hoe dit ook mag heten).

    Mijn ouders zijn er anders maar wat blij mee als er een goedkopere uit komt, ik ook wel eigenlijk. Kom op, als jij een duurdere kan betalen dan zit je goed en anders koop je lekker zo’n goedkoop ding. Heb je toch een iPhone 🙂

  11. Wat is de definitie van budget? Als Apple een budget versie zou introduceren, dan is dat zeker omdat ze daarmee toch een publiek willen bereiken dat nu de huidige versies niet kan/wil betalen. De 3G(s) is daarmee nu geen budget versie, want die was nog altijd flink aan de prijs als los toestel in vergelijking met zo’n Samsung.

  12. Origineel geplaatst door Marc
    Mijn ouders zijn er anders maar wat blij mee als er een goedkopere uit komt, ik ook wel eigenlijk. Kom op, als jij een duurdere kan betalen dan zit je goed en anders koop je lekker zo’n goedkoop ding. Heb je toch een iPhone

    En daar zit het hem juist het probleem dan. Mensen willen wel een iPhone, maar willen er niet al dat geld aan geven. Dan krijg je misschien een goedkoper model. Maar als er dan problemen optreden, dan is Apple de dupe. Het feit dat ze de 3GS en de 4 en 4s nog verkopen is omdat dit degelijke toestellen zijn en die blijven meegaan. Worden wat trager in vergelijking met de 5, maar je kan er alles mee doen wat ECHT nodig is.

    Wanneer je kijkt naar de budgetmodellen van Samsung, dan is dit echt crap. Je krijgt enorm veel vertragingen, beeld loopt niet soepel, apps zijn heel arm gemaakt en je kan er met moeite de nieuwe android op draaien. Voor mij hoeft Apple geen budget phone te maken. Zeker niet als het is om te concurreren met Samsung of eender welke andere producent. Voor mij staat Apple echt heel ver boven deze concurrenten uit.

    Ik klink misschien een fanboy, maar had ik ergens al een beter model gevonden dan de 5, dan was ik al lang overgestapt… 🙂

  13. Origineel geplaatst door Colpaert
    Het feit dat ze de 3GS en de 4 en 4s nog verkopen is omdat dit degelijke toestellen zijn en die blijven meegaan.

    En die verkopen ze nu nog omdat de 5 veel te duur is. Ga er vanuit dat de budget iPhone net zo goed zal zijn, beter dan een android telefoon.
    Nee sorry, ik vind het lariekoek en van mij mag Apple best met een goedkoper toestel komen. Waarschijnlijk hebben ze zelf ook gezien dat er dan meer klanten zo’n toestel kopen.

  14. En het is ook zo dat zelfs een “budget” iPhone veel soepeler en sneller gaat werken dan een budget Android telefoon.

    Kijk eens naar Nokia Lumia 520, ook een prima budget telefoon die vergeleken met Android normaal en soepel werkt.

    En trouwens, Apple gaat niet ten onder door een goedkopere iPhone, dan heb je straks dé iPhone en de goedkopere iPhone, Samsung daartegen brengt bijna iedere maand (bijna) een budget telefoon uit die precies hetzelfde is als de vorige maar dan “iets” beter, uit onderzoek is al gebleken dat 47,6% van alle Android telefoons een Samsung is en daarvan is meer dan de helft een budget variant.

  15. Eerst zien dan geloven. Ik ken Apple vanaf Mac OS7.1 en ze hebben mij door de jaren heen wel vaker verbaast!

  16. Mijn eerste gedachte bij de eerste foto’s van de iPhone 5C doosjes was iPhone 5 China Apple wil de grootste afzetmarkt in de wereld naar zich toe trekken. Dat kan prima met een speciaal voor die markt aangepaste iPhone 5…

    Ben ik de enige die zo denkt?

  17. Wauw, in zo’n goudkleur; just bring it ;). Super mooi vind ik.

  18. (Ik heb het al vaker gezegd maar) het zal mij niks verbazen als straks het kleurschema van iOS7 afgestemd wordt op de kleur van de behuizing. Nu is het nog voornamelijk wit maar die kleur zou af te stemmen zijn op de kleur van je iphone 5C

  19. Beter niet, stel voor dat alles knal roze of geel zou zijn.

  20. Denk dat de C voor Compact staat..

  21. Origineel geplaatst door kaii
    Denk dat de C voor Compact staat..

    Classic?

  22. Mooi toch: Een goedkope iphone maar wel met het hogere scherm van de iphone 5. Ik denk dat vermoedelijk de snelheid vergelijkbaar is met de 4S?
    Dan heb je toch een super telefoontje voor weinig geld.
    Wil je de mooie looks, betere camera, super snelle hardware, dan neem je de 5S…

    Uiteindelijk verdient Apple erg veel met de verkoop van apps, meer iPhones is dus alleen maar beter voor de App verkoop.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.