Nieuwe renders van iPhone 5C en gouden iPhone 5S

Kleurrijke renders van de iPhone 5C door Martin Hajek laten zien hoe de goedkope plastic iPhone eruit zou kunnen zien.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone-5c-doosje-kleinHoe zou het eruit zien, als Apple echt een budget iPhone gaat maken, die als iPhone 5C in de winkel ligt. Eerder gesignaleerde plastic doosjes van een zogenaamde ‘iPhone 5C’ bleken nep, maar er zijn bronnen die hardnekkig blijven volhouden dat iPhone 5C de naam is voor de nieuwe iPhone. De C staat dan voor Color (of Cheap?). Op onze Facebook-pagina toonden we afgelopen dinsdag een grappige interpretatie van Ferry Passchier, met een iPhone die eruit ziet als een koelkast. Maar het kan ook realistischer, zoals deze nieuwe renders van de Nederlander Martin Hajek laten zien.

Wat is er tegenwoordig realistischer dan een foto met een nostalgisch Instagram-achtig filtertje? Dat is dan ook precies wat Martin heeft gedaan. Voor de oplettende kijkers: de verpakking op deze foto’s lijkt blauw, maar op de productsticker staat dat het groen is.

iphone-5c-doosje

iphone-5c-blauw

Wie liever wacht op de duurdere iPhone 5S kan onderstaande render bekijken. Die laat een nieuwe kleuroptie zien: goud. Een kleur die wellicht erg in de smaak valt bij oliesjeiks en zakenlui, maar gelukkig bevindt Apple zich in de luxepositie dat ze daar geen rekening mee hoeven houden.

igold-iphone-5s

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2013, 13:14
Categorie Achtergrond
Onderwerpen iPhone 5c, martin hajek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.