Nieuwe iTunes 7.3 kan iPhone synchroniseren

Apple heeft iTunes 7.3 uitgebracht, met daarin de mogelijkheid om de iPhone te activeren, te synchroniseren en back-ups te maken. Er zit ook een betere foto-functie voor de Apple TV in.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft een nieuwe versie van iTunes uitgebracht. Versie 7.3 is bedoeld om de iPhone te kunnen activeren, om muziek te synchroniseren en om back-ups te maken van de iPhone. In het instellingenscherm vind je een nieuw tabblad: iPhone.

Voor Europeanen voorlopig niet interessant dus. Maar wacht, er zit toch ook iets in voor bezitters van de Apple TV. Want vanaf nu kun je ook foto’s vanaf een computer laten afspelen op de Apple TV. Je hoeft daardoor niet meer je foto’s eerst naar de Apple TV te kopiëren.

Voor de iPhone zitten er eigenlijk opvallend weinig instellingsmogelijkheden in iTunes 7.3. Je kunt back-ups maken van de iPhone en de synchronisatie in- en uitschakelen. That’s all.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:10
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.