Reacties voor: Nieuwe iPhone-startpagina van iPhonePro.nl

iPhonePro is gestart met een iPhone-startpagina waarop je snel toegang hebt tot allerlei mobiele websites. Het lijkt op iHome, maar de insteek is toch iets anders.
Lees het complete artikel → Nieuwe iPhone-startpagina van iPhonePro.nl
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Dit is natuurlijk troep! We hebben de iPhone om internet te beleven zoals internet bedoeld is! Dus dit soort opgeleukte WAP sites wil ik helemaal niet zien. Trouwens ik vindt het ook rete irritant dat als ik met mn iPhone op iPhoneclub terechtkom dat ik dan meteen zo’n aangepaste site krijg ipv de reguliere. Natuurlijk kan ik na het inladen kiezen voor normale weergave echter ik zie het liever andersom. Is het niet logischer als je ondanks dat de iPhone normale internetpagina’s laat zien je toch voor een aangepaste versie wil kiezen dit moet aangeven?

  2. @ Kees de Wild: Je hoeft het natuurlijk niet te gebruiken! Met uitzondering van misschien enkele sites die standaard de iPhone versie laden.

    Blijkbaar is het toch interessant voor veel mensen. Kijk maar hoe populair iHome is van Sossie. En waarom vinden partijen als Google, Hyves, Nu.nl, RTL, Veronicamagazine, Telefoonboek.nl, etc. het interessant om een iPhone webapplicatie te maken?

  3. Plus dat als je toevallig niet in een 3G netwerk zit dan kan is het altijd handig om een webpagina snel te kunnen zien.

  4. Ik snap die namen niet. Apple gaat zometeen achter alle sites aan met ‘iPhone’ in de URL. Het is een beschermde naam en dit hebben ze in het verleden ook gedaan. Alleen ‘mac’ bleef over voor Apple fans:
    No “iPod” Word on Domain Name and URL – Said Apple
    “Apple has started sending legal notices to several iPod vendors regarding the use of “iPod” word on their domain name or URL. That’s probably based on their Copyright and Trademark Guidelines.”
    http://www.funponsel.com/blog/archives/2005/09/20/no-ipod-word-on-domain-name-and-url-said-apple/

  5. Ik ga internet op de iPhone alleen ‘on the go’ gebruiken, dus om even snel iets te checken en zo. Het zal voor mij persoonlijk nooit een vervanging zijn van mijn laptop. Alleen al omdat de meeste pagina’s een hoge resolutie ondersteunen (die sowieso al steeds groter wordt) die je op de iPhone toch nooit relaxed kunt opvragen (met al het gezoom en geschuif).

    Om die reden vind ik zo speciale WAP-sites toch best handig, zodat je alleen dat kunt downloaden wat je echt wilt hebben: de informatie en niet de site. Trouwens, het is sowieso veel sneller dan als je een hele site met beeldjes en al moet opvragen.

  6. @Kees,
    Misschien kan je je vocabulaire een beetje aanpassen.
    Dan zullen websitebouwers als ze jouw advies nodig hebben ze dat zeker gaan vragen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.