Nieuwe iPhone-reclame van Apple: Dilemmas

Apple bespreekt in haar nieuwe reclame de iPhone-applicatie Urbanspoon, waarmee je naar restaurants in de Verenigde Staten, Londen, Sydney en Melbourne kunt zoeken. Helaas minder nuttig voor Nederlanders en Belgen, maar zijn er alternatieven?
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone reclame: DillemasApple heeft een nieuwe reclame voor de iPhone gemaakt, die de komende tijd zal worden uitgezonden op de Amerikaanse televisie. In de video bespreekt Apple de App Store-applicatie Urbanspoon, waarmee je restaurants in je omgeving kan vinden. Urbanspoon toont restaurants in de VS, maar ook Londen, Sydney en Melbourne. Op basis van je locatie en een aantal filters kun je precies instellen welke restaurants getoond moeten worden. Uiteraard kun je van elk restaurant een korte omschrijving opvragen en – indien gewenst – het restaurant bellen, maar Urbanspoon kent nog een andere leuke twist.

Door even met de iPhone te schudden zullen de rollen (net als bij een gokmachine) random draaien en je een willekeurig restaurant voorstellen. Bevalt de keuze niet, dan schud je gewoon nog een keer. Grappig is ook dat je bepaalde keuzes (bijvoorbeeld Italiaans of Sushi) vast kunt zetten en de andere opties variabel kunt houden. Leuk bedacht en wellicht een leuk idee voor de Nederlandse restaurantsite Iens.nl.

Bekijk de video bij Apple in verschillende Quicktime-formaten: Apple – iPhone – Gallery – TV Ads of hieronder voor de YouTube-versie:

Download: Urbanspoon [App Store] (gratis)

Nieuwstip ingestuurd door Slodo en Jonathan

Iemand die al een bestaand Nederlands of Belgisch alternatief kent voor het gericht zoeken naar restaurants? Wij kennen momenteel eigenlijk alleen McFinder voor het zoeken naar de dichtsbijzijnde McDonalds of de iPhone-webapp iHome die een ingang naar Iens.nl biedt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 november 2008, 17:10
Categorie Apple
Onderwerpen apple, locatie, reclame, restaurant

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.