Reacties voor: Nieuwe applicatie Ongein.nl toont leukste internetfilmpjes

In de App Store is vanaf vandaag de applicatie ONGEIN.NL verkrijgbaar. Met deze applicatie krijg je toegang tot de leukste en grappigste filmpjes op internet.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Het is slechts zelden dat een naam zo passend gekozen is, wat dat aangaat dus een prima app.

  2. Gaaf! Ongein.nl is lachen. K ga hem gelijk even downloaden 😀

  3. Helaas werkt hij niet op mijn 1g iPod:(

    Goede tip van mij toch;)

  4. Pauper App.. werkt weer eens enkel voor de iPhone en niet voor de iPod Touch..

  5. @Frank: hmm werkt voor iphone en 2e generatie ipod touch, helaas, ik heb ook 1e generatie, geen idee waarom ze het alleen voor die devices maken :S

  6. @nigel,
    een paar schoenen gaan ook niet langer dan een jaar mee

  7. Wat een ongein!

  8. @thomas

    hyper consumentisme. Er is zowaar vrijwel geen verschil tussen Touch en Touch 2G, dus geen enkele reden om daar onderscheid te maken.
    Pure laksheid, maar wat wil je van een site als ongein.nl?

  9. Nu nog wachten op een dumpert app!

  10. Werkt niet op mijn iphone, moet minstens FW 2.2.1 hebben;(

  11. Zoveel stelt het nu ook weer niet voor… De flash filmpjes kun je alsnog niet zien (en het is echt irritant als je de titel kent maar het filmpje niet kan zien). Bovendien zijn (volgens mij) alleen de filmpjes van die dag te zien. Voor de rest moet je alsnog naar m.ongein.nl. Ik heb hem er dus gelijk weer afgegooid.

  12. @MackaliAGA: post dan niet, het is nl zo’n non argument, ff updaten en evt jailbreak uitvoeren is ook relatief snel gebeurd, vind ik iig, in verhouding tot het plezier wat je er van hebt

  13. Slechte app. Alleen erg paar filmpjes van de dag te zien, die overigens niet bepaald grappig zijn naar mijn mening.. Na die fillmpjes is eigenlijk alleen maar reclame voor hun mobiele site..

  14. Waardeloze app! 3 filmpjes kijken en dan moet je wachten tot de volgende dag. Dit lijkt werkelijk nergens op, geen zoek functie, geen filter (of de mogelijkheid om nsfw aan of uit te zetten) geen favo’s, werkelijk….

  15. uhm bij mij staat er product niet besschikbaar?

  16. Ja bij mij ook. Eerst dacht ik logisch ik heb een USA account maar nu ik net een Nederlandse heb aangemaakt kan ik de app nog steeds niet downloaden.

  17. Ik vermoed dat ze geschrokken zijn van de (terecht) bijzonder slechte kritieken… Wat een waardeloze applicatie, je mist er helemaal niets aan!

  18. App is alweer verwijderd door Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.