DomeSkin: nieuwe 3D-skin voor de iPhone

Het moederbedrijf van Sena Cases is begonnen met een nieuwe productlijn: DomeSkins, een soort dikke skins met afbeelding erop.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

domeskins
Het moederbedrijf van Sena Cases, bekend van de telefoonhoesjes, is een nieuwe productlijn gestart onder een nieuwe naam: DomeSkin. Het gaat om beschermende skins voor mobiele apparaten met een gepatenteerde 3D ‘dome’-technologie.

Het zijn beschermende skins met 3D-effect, die je toestel nauwelijks dikker maken en ervoor zorgen dat je er meer grip op hebt. Via de website domeskin.com zijn de designs te bekijken: het zijn er honderden, gemaakt in de VS. Dankzij gepatenteerde 3M-technologie kun je ze makkelijk van het apparaat halen, zonder lijmresten achter te laten (of ze ook makkelijk aan te brengen zijn, daar zegt het persbericht helaas niets over). Zoals op de afbeelding hieronder te zien is, zorgen de DomeSkins voor een verdikking:

domeskin black

De DomeSkins zijn herbruikbaar, krasbestendig en veel duurzamer dan gewone skins. Je krijgt daarom garantie gedurende de levensduur van je toestel. De eerste apparaten die een DomeSkin-collectie krijgen zijn de iPhone, iPod touch, iPod nano, iPod classic en BlackBerry Curve. De DomeSkins kosten $14,95 per stuk. Hieronder zie je een greep uit het aanbod.

domeskin

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2009, 16:35
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.