Reacties voor: Nieuw: muzieknummers apart upgraden naar iTunes Plus

In iTunes is het makkelijker geworden om losse nummers te upgraden naar iTunes Plus, het DRM-vrije muziekformaat. Tot nu toe kon je alleen de hele collectie upgraden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. ‘k Vind dat upgrade linkje niet? Waar moet ik dat gaan zoeken?

  2. itms://my.itunes.apple.com/WebObjects/MZPersonalizer.woa/wa/upgradeMyLibraryPage?justUpgraded=false

    🙂

  3. kost de upgrade geld dan?? anders zou ik mij niet zo’n zorgen maken dat ook je nummer die je niet zovaak luisterd ook geupgrade worden….

    duss misschien moet ik lezen… 0.30 per nummer is best een hoop geld… zeker als je het nummer al gekocht hebt! echt duister

  4. Lezen! 30cent per nummer & 3eurie voor album! Pfffffffff…….

  5. Is die 256kbps AAC dan gelijkwaardig met een 320kpbs MP3?

  6. Het geld moet je maar op de rug groeien 😉

  7. @MisticRain en @iMario:
    je HOEFT de nummers toch ook niet te updaten als je dat niet wil?
    En als je het wel wil (vanwege de betere kwaliteit of de grotere vrijheid) dan moet je zelf beslissen of het je die 30cent per nummer waard is.

  8. Dit is toch niet te believen. Gewoon nog een keer geld vragen voor hetzelfde liedje. Drm vrij maken levert niets extra op voor apple dus dan maar zogenaamd de kwaliteit verbeteren. Ik kan maar niet begrijpen dat mensen hier intrappen. Apple krijgt het steeds weer voor elkaar om mensen teveel te laten betalen voor te weinig.

  9. @sredlums – Als je die songs nu via iTunes download, krijg je voor 99 cent de DRM-vrije versie. Dus al die songs die je eerder DRM hadden zijn nu DRM-vrij geworden. Waarom in hemelsnaam zou je nu nog eens 30 cent moeten betalen, terwijl je de song al eerder hebt gekocht. Ik vind dat ook geldklopperij.

    Voor mij komt die optie te laat. Inmiddels heb ik al alles geüpgrade. Toch bedankt, Apple…

  10. Pff, in ieder geval blij dar het nu per nummer kan. Ik ga echt niet nummers upgraden waar ik zelden naar luister. Daar gooi ik wel Requiem over heen. Als dat nog ooit geupgrade wordt voor de nieuwste iTunes.
    Nummers of albums die ik super vind wil ik dan best wel qua kwaliteit upgraden maar echt niet alles. Ik vind ook dat dit gewoon gratis of voor heel minimale kosten moet, maar ja dat is dan weer Apple.

  11. Oh, kun je ook muziek kopen bij iTunes 😉

    Ik ga alleen voor de apps… Komen die dadelijk ook in betere kwaliteit?

  12. misschien een domme vraag en een beetje off-topic, maar hoe zit het met boeken in de nederlands iTunes store?

  13. @Poederblusser: ERG off-topic.

    Betaal al jaren voor de muziek uit iTunes, hoor het verschil tussen iTunes Plus en de ‘gewone’. Vind het belachelijk dat ik voor eerder aangeschafte producten opnieuw moet bijbetalen om te upgraden terwijl je die upgrades nu nieuw voor hetzelfde geld koopt als de lagere kwaliteit! Niet echt netjes van Apple.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.