Netflix-concurrent WappZapp Plus nu voor iedereen beschikbaar

WappZapp Plus is een nieuwe betaaldienst voor films, kinderprogramma's en documentaires kijken op iPhone en iPad. Plus kost 7,99 per maand.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

WappZapp Plus van startDe betaalde filmdienst WappZapp Plus is vanaf vandaag voor iedereen beschikbaar. De dienst met een applicatie voor iPhone en iPad heeft een assortiment aan films, documentaires en kinderprogramma’s die je voor 7,99 euro per maand kan bekijken. De video’s en films kunnen vanaf iOS op de Apple TV op je grote beeldscherm worden afgespeeld. De abonnementsdienst is twee weken gratis te proberen en daarna is WappZapp Plus per maand opzegbaar.

In maart schreven we dat WappZapp de abonnementsdienst Plus zou introduceren in april, maar de dienst was toen nog voor een select publiek beschikbaar. Vandaag zijn de deuren echt geopend. Bekende films die je er kan bekijken zijn onder andere Reservoir Dogs, Brokeback Mountain, Der Untergang, The Great Dictator, KickAss, The American, Lord of the Rings, Planet Earth en Million Dollar Baby. Series zijn er op dit moment nog niet te vinden, maar binnenkort moeten onder andere Borgia, Unsere Mutter Unsere Vater en De Troon te zien zijn.

In totaal zegt WappZapp Plus 1205 titels van over de hele wereld te hebben, waaronder ook allerlei concerten van bijvoorbeeld Armin van Buuren en Snoop Dogg.

WappZapp Plus zit ingebakken in de al langer bestaande WappZapp-app, waarin je een selectie van leuke YouTube-video’s en bijzondere fragmenten en programma’s via Uitzending Gemist terugkijkt. In het linker schuifmenu vind je halverwege verwijzingen naar Plus-functies, zoals de Top 12 films, de apart uitgelichte Quality Film Collection, series die binnenkort moeten komen, een overzicht van genres, documentaires, concerten en kinderprogramma’s.

Zware concurrentie

WappZapp films en seriesNetflix is de grootste concurrent van WappZapp Plus. De Amerikaanse dienst lanceerde een Nederlands kanaal in september 2013 en wordt sindsdien regelmatig bijgewerkt met meer films en series. Netflix kost 8,99 euro per maand en is een maand lang te proberen. Op de iPad is er Videoland Unlimited van RTL voor 10 euro per maand en vandaag start ook NLziet, een samenwerkingsverband van publieke en commerciële omroepen waardoor je hun oude programma’s en uitzendingen onbeperkt kan terugkijken voor 7,95 euro per maand.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 22:42
Categorieën Apps, Diensten
Onderwerpen netflix, nlziet, video, wappzapp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.