Back to School 2014: Apple Store-tegoed bij aankoop van een Mac, iPad of iPhone

Apple heeft de Back to School-promotie 2014 bekendgemaakt. Je krijgt 70 euro iTunes-tegoed bij aankoop van een Mac.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

back-to-school-apple-2014Terwijl voor de meeste studenten en scholieren de vakantie nog maar net begint, heeft Apple alvast de ‘Back to School’-campagne van 2014 aangekondigd. Deze keer ziet de actie er wel iets anders uit dan voorgaande jaren: toen kreeg je nog een iTunes-cadeaukaart als je een iPhone, iPad of Mac kocht. Dit jaar gaat het om een Apple Store-cadeaukaart, waarmee je hardware of accessoires kunt kopen. In Nederland gaat het om een bedrag van €70 bij aankoop van een Mac en €35 bij een iPhone of iPad.

Voorheen gold de ‘Back to School’-promotie alleen bij aankoop van een Mac of iPad. Sinds 2013 kun je ook een iPhone met cadeaukaart kopen. De promotie is de afgelopen jaren wel wat minder geworden: in 2011 kreeg je nog een tegoedbon van 75 euro bij aankoop van een Mac. En in 2012 was het zelfs 80 euro.

De Back to School-campagne geldt alleen voor studenten en scholieren, die gebruik mogen maken van de onderwijskorting van Apple. Met die onderwijskorting bespaar je ook nog eens tot 210 euro op de aankoop van een Mac. Bij de iPads bespaar je tot €38. Onderwijskorting geldt niet voor iPhones.

Meer info: Apple Store

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2014, 15:34
Categorie Apple
Onderwerpen school, studenten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.