Reacties voor: Nederlandse Apple Stores laten je oude iPhones inleveren voor korting

Vanaf vandaag kun je een oude iPhone inleveren in de Apple Store via de Recyclingservice, om korting te ontvangen op een nieuw model.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Hoeveel zou je nog kunnen krijgen voor een iPhone 4 32 gig van 3,5 jaar oud. Met een gebarsten voor en achterkant?

    Gelukkig is september niet ver weg!

  2. @GijsParadijs: € 2,50 en een gevulde koek.

  3. Dat is wel erg weinig. Kan je beter tweedehands verkopen.

  4. Bekende discussie:
    Tweedehands verkoop levert normaal gesproken veel meer op.

    Inruilen bij Apple is veel makkelijker en sneller.

    Ikzelf zou altijd voor tweedehands verkoop gaan.

  5. TOT 180 euro? Das wel weinig. Online geven ze (=lees Apple) nog 248 euro voor mijn iphone 5 (32GB), en denk dat je hem 2de hand voor nog meer verkocht krijgt.

  6. Verkopen op Marktplaats levert een veelvoud op. Ben benieuwd hoeveel mensen dit Apple programma gaan gebruiken….

  7. 80 euro voor een iPhone 5 64gb via Apple, dan te bedenken dat je voor een werkende (in goede staat) iPhone 4 8gb minimaal 100 euro kan scoren via marktplaats.

    Laat staan hoeveel meer je voor een iPhone 5 64gb zou kunnen krijgen…

    Lekker mensen aan het naaien, en graag geen smoesjes, is gewoon zo.

  8. Ben erg teleurgesteld n Apple. Mijn Ipad1 was al snel behoorlijk nutteloos anwege beperkte mogelijkheden via ITunes en IOS. Begrijp nu dat hij ook niet ingeruild kan worden!

  9. @Veronica: Wie is wie aan het naaien? Dit is een optie, geen plicht? Mijn vader heeft een iPhone 4 en wil straks een iPhone 6. Denk je dat hij zin heeft in gastjes via MP? Als je een iPhone op MP zet krijg je eerst types die denken een dealtje te kunnen maken. (‘Voor EUR 100 kom ik hem morgen ophalen…’). Vervolgens reageren mensen niet op emails en ten slotte komt er een onbekende in je huis.

    Een iPhone verkopen is net als je oude auto verkopen. Ik kies ervoor om hem bij de garage in te ruilen. Dan krijg ik welliswaar minder, maar het scheelt veel moeite.

    Ik vind ‘naaien’ een groot woord.

  10. Aan ieder die dit een goed idee vind? Ik betaal het dubbele voor iedereen die zijn iPhone 5 64gb bij Apple wil inleveren. Nu direct contant.

  11. Ik krijg online 200 pond in the UK for iPhone 5 16GB. Lijkt me sterk dat je in NL dan maar 80 Euro krijgt voor 64GB?

    *Edit: Zonder beschadigingen en sim lock krijg ik 236 Euro online?!

  12. Dit artikel zou zoveel beter kunnen zijn als er opgelijst werd hoeveel je nu per model zou krijgen. Nu heeft het amper toegevoegde waarde.

  13. @Veronica: Dus jij zegt gewoon via marktplaats verkopen levert meer op

  14. @Hot12345: Door een simpele zoekactie op Marktplaats te doen zie je dat zelf ook… Goede actie inderdaad als je geen zin hebt om vreemden aan de deur te hebben… Persoonlijk zou ik ook voor Marktplaats gaan…

  15. 1,80€ Euro. Staat de komma nu op de verkeerde plaats? Dacht het niet.

  16. Ik denk dat ik minstens het dubbele via Marktplaats kan krijgen voor mijn 32GB iPhone 5 (z.g.a.n.) over anderhalve maand, dus dat is een gemist gereviseerd model voor Apple.

    Ik snap alleen nooit waar Apple hun prijslimieten op baseert. € 180 lijkt gebaseerd te zijn op wat de iPhone kost om te maken en € 250 lijkt wel uit de lucht gegrepen.

  17. Bedankt voor de tip 😉 Ik heb nog wel wat spullen die ik wil inruilen als de iPhone 6 (of hoe dat ding ook mag heten) uitkomt.

    En nee, die Marktplaats sujetten die met briefjes van 500,- € willen betalen wil aan mijn deur niet zien.

  18. @Ronald Kloens: zelfs een iPad 1 brengt op Marktplaats nog behoorlijk wat op. Ik heb zelf een iPad 1, 3 en 4. Ik vind die iPad 1 totaal niet nutteloos: ligt gewoon bij tv als electronische gids maar ook om te surfen en de krant te lezen. Werkt prima. Dochter van 5 kan er ook lekker mee spelen. Weinig mis met het ding.
    Met deze selectie iPads hoeven wij niet te upgraden. Apple is ons als iPad klant kwijt met dit upgrade programma. Zouden ze nou serieus goede bedragen bieden voor de iPads dan wordt het mogelijk een ander verhaal.

    Eigenlijk is de vraag: Hoe graag is Apple gesteld op de Apple experience? Die experience voor Apple een belangrijk deel van hun marketing. Stop dan een deel van dat marketing budget in de inruil van verouderde apparatuur zodat de gebruikers daarvan ook weer met het nieuwste kunnen werken en zo ook de Apple experience kunnen verspreiden.

    Ik vind een iPad 1 prima werken. Maar een iPhone 3G is ronduit drama vergeleken met een iPhone 5. Waarom zorgt Apple er dan niet voor dat al die iPhone 3G gebruikers die 3G inleveren?

  19. Origineel geplaatst door DvG: @GijsParadijs: € 2,50 en een gevulde koek.

    Hahahaha

  20. Ik vind een iPad 1 prima werken. Maar een iPhone 3G is ronduit drama vergeleken met een iPhone 5. Waarom zorgt Apple er dan niet voor dat al die iPhone 3G gebruikers die 3G inleveren?

    Omdat de iPhone 3G nog geen procent inneemt van iDevices die in gebruik zijn? Daarbij kwam de 3G uit op 11 juli 2008 en de iPad op 3 april 2010. Dat is best een groot verschil, zeker intern.

  21. Tuurlijk krijg je bij inruil een laagte bod. Zakelijk gezien is een oude telefoon inruilen helemaal niet aantrekkelijk. Laat staan een 3G toestel.

  22. Ben wel benieuwd wat je nog terug krijgt voor iPhone 3G van 32Gb? Zeker een tientje??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.