Reacties voor: NDrive verlaagt prijs van iPhone-navigatie van 30 euro naar 10 euro

NDrive heeft de prijs van de navigatiesoftware NDrive Benelux verlaagd van €29,99 naar €9,99. Dit is een permanente prijsverlaging.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 41 reacties

  1. Ik heb de applicatie en ben er alvast heel blij mee! Een echte aanrader voor die prijs!

    Ik veronderstel dat de Tomtom of Navigon app misschien wel beter functioneert, of meer opties biedt. Maar iedere keer ik de NDrive app nodig had, vooral in onvoorziene omstandigheden, bracht hij mij perfect naar waar ik moest zijn.

  2. Prijzenoorlog in nav-land.

  3. Ja leuke prijs, maar als je naar de reacties kijkt op de appstore is het troep, vreemd dat er dan ook 3.5 sterren worden gegeven. Voor een tientje is het echter wel het risico waard.

    Ik denk niet dat het een prijzenoorlog wordt, aangezien TomTom en Navigon eerste klas zijn op dit gebied, Ndrive niet.

  4. Ik heb nu Navmii en over een paar maanden koop ik TomTom er wel bij incl. houder. Dat is toch net even een stukje beter en vooral gezien de kaarten worden geupdate en die van Navmii zijn niet bepaald nieuw te noemen.

  5. Zou leuk zijn als ze Ndrive Western Europe ook zouden verlagen. Zit een steenworp van de Duitse grens, dus ik kom er nog wel eens….

    Zag trouwens dat Ndrive Germany (& Austra, Switzerland) ook maar $ 18.99 kost.
    Weet iemand of Ndrive schakelt tussen deze twee Apps als je de grens overgaat?

  6. Ik ben best tevreden met Ndrive,
    Ik heb het al vaak getest, ook op de fietst, als hij het signaal heeft gevonden is het een best goede navigatie app!

  7. Heb zelf al een tijdje Ndrive en bevalt me uitstekend
    het enige gemis vindt ik is geen rijbaan aanwijzing wat Navigon en TomTom wel hebben daarom heb ik het maar 4 sterren gegeven, als ze dit er ook in inbouwen dan is dit echt wel een van de betere navigatie pakketten
    Het geeft nu al vaak betere routes dan TomTom

  8. Weet iemand of de map een stuk nieuwer is als die van navmii ofzo dat vind ik best slecht hiervan

  9. Kortom, NDrive heeft al die tijd belachelijk te veel gerekbd voor hun software.

  10. Navigon voor een tientje graag! (vind ik persoonlijk de beste, ook mooier dan TomTom)

  11. Overigens was NDrive Benelux 14,99 en geen 30 euro.

  12. @karel-willem: Dat was maar tijdelijk als introductie korting hij is daarna gewoon 30 euries geworden

  13. als live traffic mogelijk was (desnoods met eenmalige in app-purchase wellicht) had ik het gedaan. – Ik lees namelijk op de site van ndrive dat traffic voor nu alleen in Portugal werkt.

    Ik wacht nog even op deze prijzenslag tot er iets aantrekkelijks komt met goede live traffic en wellicht snelheidscontrole informatie.

  14. @ Dennis zei op 13 april 2010 om 16:12

    Tom Tom heeft verreweg de nieuwste kaarten op het moment.
    BV: Nieuwe ring Eindhoven zit er al helemaal 100% in.
    Nieuwe (sterk veranderde) afslagen A12 bij Bleiswijk en Waddinxveen (vorige week open gesteld) zitten er ook al 100% in.

    Bij Navigon en Ndrive niet.
    Navigon heeft nog wel steeds de beste interface, vind ik.

  15. @Mike: Nee, dat kunnen applicaties niet (schakelen naar een andere app).

  16. Voel me toch wel een beetje genept met de volle prijs voor TomTom. Aan de andere kant updaten ze wel steeds de kaart gratis. (Is op Vaste tomtom apparaten niet het geval)

  17. Origineel geplaatst door Freek
    Navigon voor een tientje graag! (vind ik persoonlijk de beste, ook mooier dan TomTom)

    Ja en toen ging de wekker 🙂

  18. Origineel geplaatst door El_lucha
    …Aan de andere kant updaten ze wel steeds de kaart gratis. (Is op Vaste tomtom apparaten niet het geval)

    Met dat verschil dat je daar dagelijkse updates krijgt via TomTom home. Elke dag worden er duizenden wijzigingen doorgevoerd die je op je iPhone pas na een stevige update terug ziet.

  19. Helaas zitten hier vaak alleen maar mensen te roepen dat alles zo duur is. Probeer zelf eens een app te maken die net zoveel kan als bv TomTom en volledig zelf bekostigen natuurlijk. Kijken wat voor prijs je gaat vragen 🙂

    Leuk dit soort goedkope app’s maar het is net als met auto’s, je hebt de Mercedes en je hebt de Kia. Beide doen het zeker echter de één is gewoon wat fijner/luxer/mooier/etc/etc

    Daar is het prijsverschil, ik vind TomTom en de andere “dure” apps het waard omdat ze gewoon meer kunnen en alles net wat smoother is…. Het prijsverschil waard!

  20. Origineel geplaatst door Ruben
    Kortom, NDrive heeft al die tijd belachelijk te veel gerekbd voor hun software.

    belachelijk veel vind ik wat TomTom en Navigon vragen, 30€ was al een goede prijs voor dit pakket, maar 10€ is echt een koopje!
    Dit pakket werkt perfect, maar heeft niet die sjieke layout zoals de dure pakketten hebben. Er is dus plaats voor vernieuwing en verbetering, maar dat gaat ook op voor de dure pakketten.

    Ik ben zo tevreden over dit pakket dat ik het pakket voor Mexico overweeg, altijd handig om niet verloren te raken onderweg naar een kitespot.

  21. Benelux App niet beschikbaar in de Belgische of Nederlandse app store?

  22. Ndrive is een heel goede navigator. Beter als TomTom, vermits TomTom zijn kaarten amper vernieuwt, ben ik toch al een paar keer niet op de juiste bestemming aangekomen.

    Ndrive heeft ook de snelste gps fix, gedeeld met sygic.

    Als je geld teveel hebt zou ik voor Navigon gaan. Wil je minder betalen dan is Sygic of Ndrive, perfect voor je.

    Ik kijk uit naar AURA van Sygic, gaat revolutionair zijn.

  23. Pas op: Navmii is mij totaal waardeloos gebleken. Het kaartmateriaal is zo verouderd, dat het ding me met geen mogelijkheid thuis kon krijgen. Het voelde net alsof een blondje je naast je aan het kaartlezen was. Navmii kon mijn positie niet bijhouden, verloor het spoor steeds, had onduidelijke gesproken instructies en zag dingen die er niet waren. Aan een blondje heb je na het autorijden tenminste nog wat. Navmii biedt weinig anders.

    Ik vraag me dus serieus af of NDrive beter kan preseteren.

  24. NDrive Hongkong is zelfs helemaal gratis.

    http://itunes.apple.com/nl/app/ndrive-hong-kong-and-macau/id332052847?mt=8

    Dus voor mensen die twijfelen deze te kopen kunnen ze met die versie in ieder geval de menu’s etc. gratis testen of het goed werkt.

  25. Mooi zo, navigatie op iPhone moet niet duurder dan €50 zijn. Het gaat de goeie kant op. Ook Sygic is heel wat goedkoper geworden.

  26. ik lijk Ndrive Benelux niet te vinden in de Belgische app store. Kan dat? De link in het artikel brengt me naar de Amerikaanse app store. Ligt het aan mij?

  27. ik heb er dus20€ teveel voor gegeven zonde belachelijk zoveel

  28. Origineel geplaatst door Thaurin
    Pas op: Navmii is mij totaal waardeloos gebleken. Het kaartmateriaal is zo verouderd, dat het ding me met geen mogelijkheid thuis kon krijgen. Het voelde net alsof een blondje je naast je aan het kaartlezen was. Navmii kon mijn positie niet bijhouden, verloor het spoor steeds, had onduidelijke gesproken instructies en zag dingen die er niet waren. Aan een blondje heb je na het autorijden tenminste nog wat. Navmii biedt weinig anders.Ik vraag me dus serieus af of NDrive beter kan preseteren.

    Antwoord is JA!

  29. Origineel geplaatst door MrAcid
    @Mike: Nee, dat kunnen applicaties niet (schakelen naar een andere app).

    In Trein schakkel je toch ook over naar iNap…

  30. Ik ben na het lezen onmiddellijk gaan kijken in de appstore want voor die prijs en het beetje navigatie dat ik nodig heb is het een koopje… Maar in de Belgische appstore is hij alvast niet verkrijgbaar ! 🙁
    Hoop dat dit ene tijdelijk fenomeen is …

  31. @Jan, ik ging typen dat hij in de Belgische store niet terug te vinden was… ik hoop dat dit probleem zo snel mogelijk opgelost wordt grrrrrrrrrrrrr

  32. Origineel geplaatst door //
    Ndrive is een heel goede navigator. Beter als TomTom, vermits TomTom zijn kaarten amper vernieuwt…

    TomTom heeft van alle navigatiesystemen het allernieuwste kaartmateriaal, met een update van een paar weken oud, dus die stelling is onzin.

  33. Ik gebruik TomTom en dan eigenlijk alleen voor HD Traffic. Geweldig. Interesseert me niet wat het kost, als het maar goed werkt.

  34. shit gister net navmii gekocht

  35. Lekker weer weggooien. Heb ik ook gedaan.
    Navmii is gewoon niet goed, hoe goedkoop het ook is.
    Over NDrive zijn de berichten een stuk positieve.
    Moet je maar zo denken: heb je nog pas 14 euro betaald voor een goed systeem!

  36. Heeft iemand deze al kunnen vinden in de Belgische store? oplossingen?

  37. Vergeet iedereen SYGIC??? scoort mijnsinziens beter dan TomTom. Een stuk goedkoper en je hoeft niet nog eens € 100,- uit te geven voor zo’n houder om het te laten werken.

  38. @Mike: Zie dat west-europa maar 30euro kost… Veel meer kaart voor niet veel meer geld. Twijfel nog (wrslk HEEL even).

  39. Ik denk dat ik hem dan maar in de Nederlandse App Store koop. Hij komt bij ons maar niet tevoorschijn…

  40. Ik heb een 3GS, maar hoe doe ik een GPS fix, en hoe kan ik zien dat ik die misschien al heb? En wanneer heb ik die nodig?

    Alvast bedankt!

  41. Paar dagen geleden deze applicatie gekocht.
    Wat mij opvalt is dat de navigatie vaak te laat is met het geven van richtingen. Ook geeft hij op de verkeerde plekken opeens richting aan. Was dit weekend op de A2 richting Maastricht en bij Utrecht bleef hij maar roepen dat ik naar links moet. Terwijl er geen mogelijkheid was om naar links te gaan. Tevens bij de voetgangersmode valt bij mij steeds het GPS signaal weg. Kaarten zijn sterk verouderd. Hoop dat ze snel met een update komen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.