My Eye Spy voor de iPhone en iPad.

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet speel je nu op je iPhone of iPad

Het simpele en bekende spelletje Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet is er nu ook voor de iPhone en iPad. In My Eye Spy probeer je te raden welk voorwerp op een foto een vriend aangewezen heeft en in verschillende rondes speel je om de hoogste score.

My Eye Spy voor de iPhone en iPad.
Iedereen heeft het wel eens gespeeld, al dan niet in de auto onderweg naar een vakantiebestemming: Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet. Dit spelletje is zo doodsimpel, maar een prima tijdverdrijf voor jonge kinderen. Het is nu ook beschikbaar in een app met de Engelse naam My Eye Spy (link), met als voordeel dat je de game ook op afstand kunt spelen met een vriend of vriendin – in het Nederlands!

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet op de iPhone en iPad

Om het spelletje te kunnen spelen heb je wel een account nodig, maar je kunt jezelf aanmelden via e-mail of je Facebook-account. Vervolgens kun je een vriend of vriendin uitnodigen om het spelletje te spelen, maar je kunt ook een willekeurige speler uitdagen. Het spel werkt met foto’s, zowel met foto’s in de app zelf als je eigengemaakte foto’s. De speler kiest een voorwerp op de foto die door de andere speler geraden moet worden door het woord in te tikken en deze aan te geven op de foto. Daarna heeft de speler enkele beurten de tijd om het voorwerp te raden.

Je kunt daarbij kiezen voor meerdere moeilijkheidsgraden. Aan de hand hiervan wordt bijvoorbeeld een beginletter of het aantal letters van het woord gegeven. Om het woord te raden krijg je drie beurten en aan de hand daarvan verdien je punten. Wie na vier beurten de meeste punten behaald heeft, is uiteindelijk de winnaar. De interface van het spelletje is Engels, maar doordat je zelf een woord kunt invoeren ook prima te spelen in het Nederlands.

Een woord raden in My Eye Spy. Score bekijken in My Eye Spy.

Het spel is gratis te spelen, maar heeft wel advertenties en laat je een beperkt aantal potjes tegelijk spelen. Met optionele in-app aankopen kun je deze limieten wegkopen en je kunt zelfs hulp inschakelen door voor kleine bedragen hints te kopen. Desalniettemin is My Eye Spy een geinig spelletje voor op de achterbank of gewoon voor de momenten dat je je verveelt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juni 2016, 10:16
Categorie Apps
Onderwerpen puzzelgame, woordspel
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.