Mute Me op de Touch Bar van MacBook Pro.

Met Mute Me schakel je de microfoon van je MacBook Pro uit via de Touch Bar

Als je snel de microfoon van je Mac wil uitschakelen, dan is Mute Me een handige app. Met Mute Me kun je de microfoon uitschakelen via de Touch Bar van je MacBook Pro, maar het werkt ook met oudere Macs.

Mute Me op de Touch Bar van MacBook Pro.
Als je in een videogesprek zit, kan het soms handig zijn om even snel de microfoon uit te schakelen. Mute Me is een kleine maar handige app die precies dat doet. Met een enkele tik op de Touch Bar kun je dankzij Mute Me de microfoon van je MacBook Pro uitschakelen. Mute Me werkt daarnaast ook op andere Macs, zodat het uitschakelen van je microfoon zo gepiept is.

Mute Me: snel microfoon op je Mac uitschakelen

De Touch Bar op de MacBook Pro bevat een aantal handige sneltoetsen aan het rechter deel, bijvoorbeeld om het volume of de helderheid aan te passen. Mute Me voegt daar nog een extra knop aan toe. Zodra je Mute Me geïnstalleerd hebt, heb je en knop om je microfoon uit te schakelen binnen handbereik. Nadat je de app geïnstalleerd hebt, verschijnt er direct een knop in het rechter deel van de Touch Bar. De Mute Me-knop neemt niet de plaats in van een andere knop, want hij komt er gewoon bij te staan. Door erop te tikken, wordt de knop rood. Dan weet je meteen dat je microfoon uit staat.

Touch Bar met Mute Me.

Ook op oudere Macs is Mute Me te gebruiken, al werkt het dan vanaf de menubalk van je Mac. Bovenin vind je dan een knop met het Mute Me-icoontje. Klik hierop en kies voor de optie Mute om je microfoon uit te schakelen. Ook hier wordt het icoontje rood, zodat je weet dat je microfoon gedeactiveerd is. Mute Me heeft verder geen instellingen of andere opties, maar dat maakt deze kleine app niet minder handig.

Mute Me is gratis te downloaden vanaf de website van de app. De code van de app is open source en via GitHub op te zoeken. Op zoek naar nog meer handige Touch Bar-apps? In onderstaand artikel vind je een overzicht van enkele beschikbare apps voor de Touch Bar.

Via: iFun

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2017, 18:44
Categorie Apps
Onderwerpen microfoon, touch bar
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.