Reacties voor: Morgan Freeman steelt en jailbreakt in film ‘Thick as Thieves’

Morgan Freeman gebruikt in de film Thick as Thieves een iPhone. Maar wie goed kijkt ziet dat SMBPrefs is geïnstalleerd: de iPhone is gejailbreakt!

Reacties: 21 reacties

  1. hahaha echt te mooi

  2. Haha;) dat viel mij ook al op! Heb de film vorige maand gezien. Vond het alleen niet echt bepaald nieuws. Magoed..

  3. Wahahahahahahahahahahahaahahahah,,

    Oke apple, duidelijk? nee? nog steeds niet? maak JailBreaken nou legaal!! alsjeblieft..

    ga de film zeker kijken 🙂

  4. In navy ncis heeft 1 van de personage een iPhone en kreeg van een ander gewoon toestel een mms toegestuurd. Ook gejailbreaked dus 😀

  5. Pijnlijk!

  6. Voor wat dient SMBPrefs dan wel ? want ik zie toch niets speciaal … (en waar vind ik dat dan in cydia of welke source moet ik toevoegen ? )

  7. Hey,

    ik zocht net ik Cydia naar SMBPrefs maar niets te vinden. (welke repo staat die in?) Kan iemand me iets wijzer maken?

    Bvd, Spysical

  8. a zo oke bedankt x

  9. In Moonlight is de iphone ook gejailbraikt 🙂

  10. Jailbreak is natuurlijk wel bizar, maar dat je geeneens weet hoe je een iPhone moet vasthouden…Ik zat pasgeleden deze film te kijken. In de laatste paar minuten belt Morgan Freeman met Banderas. Banderas heeft het helemaal door, hij heeft de iPhone goed vast. Maar nu komt het knappe: Freeman houdt de iPhone met de speaker en mic naar boven wijzend (dus met het zwarte kapje beneden). En in de volgende cutscene (2-5 sec later) heeft hij opeens de iPhone goed…Zulke foutjes vallen zo op als je jouw iPhone in een best leuke film ziet…Erg grappig, maar wel slordig

  11. Origineel geplaatst door Overzee
    Jailbreak is natuurlijk wel bizar, maar dat je geeneens weet hoe je een iPhone moet vasthouden…Ik zat pasgeleden deze film te kijken. In de laatste paar minuten belt Morgan Freeman met Banderas. Banderas heeft het helemaal door, hij heeft de iPhone goed vast. Maar nu komt het knappe: Freeman houdt de iPhone met de speaker en mic naar boven wijzend (dus met het zwarte kapje beneden). En in de volgende cutscene (2-5 sec later) heeft hij opeens de iPhone goed…Zulke foutjes vallen zo op als je jouw iPhone in een best leuke film ziet…Erg grappig, maar wel slordig

    Zie je in heel veel film en series. Heb zelf de indruk dat het bewust is om zo niet al te veel reclame te maken waar de filmmakers geen geld voor vangen van Apple.

  12. @Le0: Niet om te zeiken, maar het zwarte kapje zit bij goed gebruik beneden…

  13. @atquest:
    Ik schreef het verkeerd…het kapje is boven

  14. @atquest:

    Ja, het stond in de quote die ik quotte niet goed, maar je snapt wat ik bedoel.

  15. En als je een filmpje bekijkt draai je de iPhone toch meestal de andere kant op? 😛

  16. Je ziet het heel vaak, in de serie 30 rock gebruiken ze ook iphones, die hebben ze de halve tijd ook op de kop terwijl het beeld rechtstaat, is er dus gewoon op geprojecteerd. Ook bellen ze heel vaak met dat ding op de kop.

    Ook zie je vaak heel goed dat ze hem niet echt gebruiken, je hoort geluidseffecten die niet in de iphone zitten, stoppen hem weg zonder te locken of beëindigen een gesprek door midden op het scherm te drukken. Het lijkt me toch als Apple producten levert voor product placement reclame dat ze ook willen dat het product in ieder geval redelijk correct gebruikt wordt.

  17. Origineel geplaatst door Barabaz
    En als je een filmpje bekijkt draai je de iPhone toch meestal de andere kant op?

    Ik niet. En ik denk veel anderen ook niet. Wanneer je een video bekijkt draait het beeld zich automatisch met de linkerkant naar de bovenkant van het toestel, net zoals op de plaatjes boven. Ik vermoed dan ook dat de meesten gewend zullen zijn om hun iPhone in dezelfde richting te draaien als op de foto’s bij het artikel…

  18. Ik merk dat ik mijn films best vaak links omdraai om films te bekijken. Zou het zo komen omdat ik linkhandig ben? Want slim is het het niet. Je zit zo met je duimen op de volume knopjes.

  19. En wanneer gaat James Bond de iphone gebruiken?

  20. De tipgever download dus ook films die nog in de bios moeten verschijnen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.