Reacties voor: Mophie Juice Pack Air voor iPhone 3G en 3GS eindelijk verkrijgbaar

De Mophie Juice Pack Air is na lange leveringsproblemen eindelijk in Nederland te koop. De Mophie Juice Pack Air is een combinatie van beschermende case en externe batterij; het is de meest compacte op dit gebied.

Reacties: 50 reacties

  1. Is deze dus niet geschikt voor de 2G gezien de titel?

  2. Wel prijzig, maar superhandig ^^

  3. Biedt deze case/batterij ook bescherming voor het scherm van de iPhone?

  4. what’s up with the purple?? Even geen smaak hebben?

  5. Erg handig ga hem denk ik kopen voor mijn 3GS, alleen jammer dat hij 80 euro kost. En nog even een vraagje is de externe batterij ook nog op te laden? Of moet dat via de iPhone?

  6. Werkt top. En de paarse valt lekker op ook. Er zit geen schermprotector bij maar die had ik al. Syncen gaat prima via meegelverde USB kabel. Daarmee laadt je ook op.

  7. En hoe zit het met de camera aan de achterzijde: blijft die gewoon bruikbaar ?

  8. Origineel geplaatst door Vincent
    is de externe batterij ook nog op te laden? Of moet dat via de iPhone?

    Hoeft niet via de iPhone. Je kunt de batterij ook gewoon aan het stroom leggen. Als je dan de deur uitgaat en de iPhone in de case steekt heb je dan een dubbele gebruiksduur.

    Origineel geplaatst door G
    En hoe zit het met de camera aan de achterzijde: blijft die gewoon bruikbaar ?

    Ja, er zit een gaatje aan de achterkant. Dat is te zien op de foto’s van Mike.

  9. Camera uitsparing aanwezig.

  10. wel jammer dat hij niet in een docking station kan.

  11. Mijn keuze is nog steeds tussen deze en de versie van incase. Een extended case is gewoon een msut als je er veel gebruik van maakt onderweg.

  12. Ik las berichten dat het de ontvangst negatief beinvloed. Een gebruiker schreef dat zijn signaalsterkte met 2-3 bars minder werd. Kan iemand dit bevestigen?

  13. Hoe zit het met de speaker en de microfoon? Zo te zien gaat hij daar overheen… Enig idee?

  14. Hij ziet er bijzonder lomp uit.

    Maar als je batterij het geen dag volhoud moet je toch wat. Zelf heb ik daar nooit last van, terwijl ik toch wel intensief gebruik maak van m’n iPhone.

  15. ik heb een mooie cover van freitag en dat past natuurlijk niet. Jammer…

    nog andere bronnen die jullie aanraden en evt via iPhoneclub.nl te koop zijn?

  16. @Erik: De Major Mojo? Die werkt via een kabeltje; kun je de batterij gewoon in je tas laten zitten.

  17. hij ziet er nog dikker uit als de eerste mobiele telefoon

  18. Offtopic: Komen er ook stereo BT hoofd telefoons in jullie shop nu dat onderseund word door het nwe os,dat is 1 van de dingen die ik nog mis namelijk.

  19. @griffin: Ik denk dat jej e daar sterk in vergist. Misschien 1 van de eerste telefoosn die jij kent, maar zeker 3x zo dun als de eerste mobiel.

    Wat betreft grootte van de Mophie. Ik vind het nog steeds niet vervelend. Geloof me als ik zeg dat er gewoon niks dunners te krijgen is voor een betaalbare prijs.

    @Jildert: Hier is een uitsparing voor aanwezig. Zie mijn review https://www.iculture.nl/28052/review-mophie-3g-juice-pack-air-de-dunste-externe-iphone-batterij/

    @Boelie: Nope

  20. Gonny, ik wil er graag 1 bij jullie bestellen voor mn 3GS straks maar in de shop kan ik alleen nog een vermelding voor de 3G vinden en niet voor de 3GS. Als ik in het bericht op de link klink (aan het eind: “zwart”) dan kom ik ook alleen maar op de pagina voor 3G.

  21. Tja… zo maak je van je fraai gestileerde iPhone weer een ordinair bakbeest. Mag dan wel zgn de de dunste zijn; ziet er niet uit. Helaas…

  22. Origineel geplaatst door Piet
    Gonny, ik wil er graag 1 bij jullie bestellen voor mn 3GS straks maar in de shop kan ik alleen nog een vermelding voor de 3G vinden en niet voor de 3GS. Als ik in het bericht op de link klink (aan het eind: “zwart”) dan kom ik ook alleen maar op de pagina voor 3G.

    iPhone 3GS Afmetingen en gewicht :

    Hoogte: 115,5 mm
    Breedte: 62,1 mm
    Diepte: 12,3 mm
    Gewicht: 135 gram

    iPhone 3G Afmetingen en gewicht :

    Hoogte: 115,5 mm
    Breedte: 62,1 mm
    Diepte: 12,3 mm
    Gewicht: 133 gram

    En als je op de site kijkt (voor extra zekerheid als je nog bang bent):
    juice packâ„¢ – iPhone 3G & 3G S
    en
    juice packâ„¢ – iPhone 1st Gen
    Oftewel de grootte’s van de iPhone 3G en 3GS zijn hetzelfde en zou dus perfect gewoon in bijde passen. En als laatste bedoelde ik ermee dat de ene juice pack product op de website ook gezecht word dat tie voor 3G en 3GS is en dat er een aparte voor 1st Gen is omdat tie een andere afmeting heeft.
    Dus het zou perfect in de 3G en 3GS passen en je hoeft je geen zorgen te maken 🙂

  23. Voor de gemiddelde iPhone gebruiker zal dit apparaat geen enkele optie zijn. De meeste gebruikers zijn naast de mogelijkheden van de iPhone natuurlijk juist zo gecharmeerd van het fraaie en slanke design. Als je dan dit apparaat om je iPhone doet verandert ie in een dik en lelijk apparaat waar je niet echt mee gezien wil worden lijkt me.

    Leuk geprobeerd, maar voor slechts weinigen interessant.

  24. @joblamie: tsja smaken verschillen,ik heb persoonlijk veel vrienden met de iphone die t slanke design geweldig vinden maar daar heb je weinig aan als je telefoon er voor t einde van de dag mee uitscheid 😉 ik heb zelf ook de juicepack air en kan niet meer zonder 🙂 nooit meer druk hoeven maken of je t wel red ,kan nu gewoon me online games spelen zonder de batterij in de gaten te houden enz. en al mijn designlike vrienden zijn overstag en hebben m ook aangeschaft het is juist voor heel veel mensen interessant(alleen niet voor jou)!

  25. Sinds de nieuwe 3.0 hou dik het net een halve dag vol, met alles (en dan ook echt alles) uit en backlite op 0…

    🙁

  26. Origineel geplaatst door joblamie
    Voor de gemiddelde iPhone gebruiker zal dit apparaat geen enkele optie zijn. De meeste gebruikers zijn naast de mogelijkheden van de iPhone natuurlijk juist zo gecharmeerd van het fraaie en slanke design. Als je dan dit apparaat om je iPhone doet verandert ie in een dik en lelijk apparaat waar je niet echt mee gezien wil worden lijkt me.Leuk geprobeerd, maar voor slechts weinigen interessant.

    Hmmm, dus volgens jou geven de meeste gebruikers veel geld uit voor enkel een plat design?
    Als dat zo is, dan heb ik een werelddeal.
    Stuur mij 200 euro en je krijgt van mij een nog platter design.

  27. Wordt GPS en 3G ontvangst beinvloed door de Juice Pack Air?

  28. Origineel geplaatst door Wes.Sinds de nieuwe 3.0 hou dik het net een halve dag vol, met alles (en dan ook echt alles) uit en backlite op 0…

    Dat is dan niet best, heb de hele dag 3g aan, maar red het sowieso 1 dag en vaak wel wat langer…

  29. Ben er erg blij mee. Ik behoor kennelijk tot de categorie die het iPhone design weliswaar prachtig vind, maar te glad, te kwetsbaar voor valpartijen en te snel leeg bij zwaar gebruik. En die categorie is groot, daarvan ben ik overtuigd.

    De pack air leverde mij na afgifte van de eerste fabrieksoplading (4 indicatielampjes brandend) naar de iPhone maar een teleurstellende driekwart volle interne batterij op. De tweede dag toen de iPhone leeg was en de juice pack air de iphone opnieuw mocht laden, ditmaal nadat de pack air thuis was opgeladen, werd de batterij al bijna voor 100% gevuld.

    Ben erg benieuwd of de huidige overdracht van Juice Pack Air op de iPhone opnieuw verbeterd is.

    Nadelen vind ik de gladde behuizing. Graag had ik meer grip gehad zoals met het materiaal van de vorige Juice Pack, of zoals met m’n oude beschermcase.

    Voordeel vind ik de zorgvuldige afwerking die solide oogt en toch alle knoppen buitengewoon functioneel houdt.
    Bij een mooi afgewerkt apparaat (ik vind ‘m niet log) kan ik enige robuustheid en gewicht juist erg waarderen. Die nano-ipods zijn bijvoorbeeld vernuftig, maar ze zijn zo iel en wegen zo weinig dat ze wat mij betreft gratis bij de Corn Flakes kunnen, nou ja enigszins overdreven dan.

    De iphone 3G of 3GS blijft met Juice Pack Air en ondanks een wat tegenvallende stroomopslag een prachtig apparaat met goede bescherming en met voldoende stroom voor een lange dag. Niet meer balen omdat zo’n mooi apparaat plotseling droog kan komen te staan. Gewoon alle functies inschakelen en toch uitkomen aan het eind van de dag. Dat is toch rijkdom?

    De ontvangst is overigens inderdaad een fractie minder. Wifi signalen van de overburen die ik zonder Juice bepakking net aan ontving, vallen nu buiten bereik.
    Ook 3G valt in grensgevallen met de Juice Pack weg, waar zonder bepakking het signaal nog net doorkwam. Gezien de overwegend goede ontvangsten in Amsterdam ervaar ik het niet als een handicap.

  30. iemand al ervaring met deze accu en navigatie op de iPhone. want wil graag navigatie kopen. en op de motor gaan gebruiken. maar zonder accu pak. zal ik dat niet de heledag vol houden. dus is deze externe accu goed met navigatie te gebruiken?

  31. OK, ik wil er wel 1 bestellen maar de zwarte blijft maar steeds op pre-order staan in de shop en ik heb ivm vakantie geen zin in oneindig wachten. Dus als ie nu beschikbaar is dan begrijp ik de status “pre-order” niet?

  32. @Kwamkwammer: Prachtig samen gesteld, volgende review is voor jou.

  33. Volgens mij is de prijs van €79,95 niet juist.
    Bij Mophie is de prijs in $. Kost daar (€48 excl. verzendkosten). of zit ik er naast?

  34. Origineel geplaatst door iMacMoose
    Wordt GPS en 3G ontvangst beinvloed door de Juice Pack Air?

    Dat is zeer waarschijnlijk.

    De antennes die in je iPhone zitten worden immers (nog) meer afgeschermd door deze constructie. Niet voor niets heeft Apple de metalen achterkant van de eerste generatie iPhone vervangen door er een van kunststof.

    M.b.t. het GPS…
    Je moet je bedenken dat de sterkte van het GPS-signaal nauwelijks boven het ruisniveau uitkomt. We hebben inmiddels allemaal wel ervaren dat we niet altijd en overal een vrij zicht hebben op de GPS-satellieten en dat de ontvangst van de signalen in de auto of bijv. in bebost gebied nadelig beinvloed kan worden.

    Dus als je met de ontvangst van de verscheidene netwerken en/of het GPS al op het randje zit dan zal deze battery pack de bekende druppel kunnen zijn. In de andere situaties (bijv. gamen, media bekijken/beluisteren e.d.) heb je natuurlijk wel veel gemak van deze extra prik.

    Ik blijf het wel een (te) prijzige oplossing vinden, mede gegeven de genoemde beperkingen.

    Maar ja, je moet toch wat om de beperkingen van de batterij van de iPhone te kunnen compenseren. Uiteraard is hier de iPhone niet uniek in, dit geldt voor zo’n beetje elke smartphone/pocketpc/gps-device/etc..

    De batterij blijft nog wel even de zwakste schakel in deze apparaten.

  35. Hi,

    ik wil er wel een kopen via IphoneClub.
    Maar ik moet um voor maandag aanstaande 060709 hebben want ik ga naar China voor 3 weken en wil mn MBP thuis laten. Desnoods haal ik um op bij jullie. No probs.

  36. @prikkeprak: Je moet onthouden in Europa worden aparte prijzen gehanteerd. Voorbeeld PSP $249/€249.

  37. Ik heb nu de mophie juice pack air besteld bij Apple omdat ik hem in het paars wou hebben.
    Sorry iphoneclub als jullie hem in het paars hadden gehad had ik hem zeker hier gekocht.

  38. Blijft echt super, die pack air. Heb ‘m nu geloof ik twee weken.

  39. Hi,
    nou ik heb um uiteindelijk gekocht bij de Apple store in Amstelveen. Hadden ze um op voorraad! De zwarte bedoel ik. Ik loop er nu mee in Beijing rond. Helemaal geweldig. Werkt perfect. Zonder Juicepack loop je gewoon te knoeien om de dag door te komen. Soms iets minder signaal maar dat is niet echt een issue. Voorbeeld voor het nut, als ik mn mail en rss ff bij wil houden, hier heb je vrijwel in elke straat gratis wifi beschikbaar. Nou als je ff ut journaal wil kijken op je Iphone dan gaat het hard met je battery. Nu pomp je um zo weer op.
    Ook GPS/Google maps werkte prima met de Juicepack er om heen.

    Daarnaast hen ik speciaal voor deze trip een Incase slingpack gekocht om mn MBP mee te zeulen. En…, deze pack heeft een speciaal vakje in de crossband waarin de Iphone past. En dus ook met juicepack. Past precies!

    Wel een vraag, heeft iemand al een beltbag gevonden waarin de Juicepack past? Ik ga er hier ook maar een opzoeken want dat mis ik nu wel.

  40. @RKOPP22

    Met beltbag neem ik aan een houder voor om je riem? Heb na tijden zoeken eindelijk een goeie gevonden zonder clip, dus een waar je riem doorheen rijgt. iPhone in Juice Pack Air past er perfect in. Gekocht in gespecialiseerde foto-artikelenzaak in Amsterdam. Merk: Matin, made in Korea.

    Het is geen leer, wat ik eigenlijk zocht, maar een materiaal dat me doet denken aan het spul waar duikpakken van gemaakt zijn. Verschillende maten, dus ff kijken of je wel de goeie kiest. Was maar 15 euro.

    Het loont sowieso om te zoeken in gespecialiseerde fotozaken.

  41. @Kwamkwammer:
    OK top goede tip.
    Ik laat hier wel weten of ik wat hier in China gevonden heb.

  42. Kan je, bv in de auto met de autolader van de iPhone, gelijktijdig de iPhone en/of de juice pack opladen? Of kan je de juice pack alleen via het mee geleverde kabeltje en je PC of Mac opladen? Ik zou het wel prettig vinden als je de juice pack zonder PC of Mac (bv op vakantie) toch kon opladen.

  43. Hi,
    ja en nee.
    gelijktijdig kan wel als je 2 aansluitingen in je auto hebt. Met 2 sigaretten adapters.
    En je hebt wel altijd een Mini-USB kabel nodig(of de bijgeleverde Mini-USB kabel). Dat is de enige aansluiting die past in de Mophie. Dus, als je dan een sigaretten aansteker-adapter in je auto hebt, kun je de Mophie gewoon opladen. Trouwens, dan kun je net zo goed de Iphone er in laten want die laadt ie dan ook op.

    Dus, praktisch gezien, is het het handigst om je kabeltje van de Mophie gewoon mee te nemen op vakantie en de Iphone er in te laten zitten. Als je die sigaretten-USB adapter in je auto hebt, kun je ze beide tegelijk opladen.

  44. Dus 1) in de auto, via aanstekeradapter met usbkabel, of de juice pack of de iPhone apart opladen of 2) via de iPhonelader met 220 of de iPhone of de juice pack opladen, maar iPhone in juice pack laadt alleen de juice pack en niet tegelijkertijd ook de iPhone of gaat dat wel tegelijk? Ik heb al een autolader voor de iPhone, dus met een usb auto adapter erbij kan ik in de auto beiden apart en tegelijkertijd opladen maar als via de Mophiekabel beiden tegelijk worden geladen kan de TomTom nog in de andere aanstekerplug.

  45. Hi,
    sorry nee dat klopt niet helemaal.
    Het simpelst is gewoon de Iphone in de Juicepack te laten en met een sigarettenadapter met USB uitgang, de bijgeleverde kabel van de Mophie gebruiken. Daarmee laadt je terwijl de Iphone in de Mophie zit, zowel de Iphone als de Mophie op.

  46. Ok, dat is duidelijk, ik koop alleen nog zo’n aansteker-usb adapter en ga op vakantie. Veel dank.

  47. Heb hem in Bangkok in Apple shop voor 2990 baht gekocht, wat dus 61,88 is.

    Hier kost hij bijna 20 euro meer.

  48. Ik heb nu ook een juice pack sinds 5 dagen. Eerlijk gezegd valt ‘t me tegen.
    Hij is binnen een halve dag leeg en ik krijg ook sterk het gevoel dat de batterij van mijn iPhone ook sneller leegloopt als ie in de juice pack blijft zitten.
    Ik maak zelfs gebruik van aan/uit knop van de juice pack om er economisch mee om te gaan.
    Wellicht doe ik toch iets niet helemaal goed of heeft iemand tips?

  49. Heb de Juice Pack Air zo’n 2 maanden en het werkt fantastisch! Heb alleen een nieuw dekseltje nodig, maar kan niet meer vinden waar het te koop is. Wie kan me aan info helpen? Via Mophie.com zijn de verzendkosten veel te hoog.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.