qTweeter voor iPhone OS 3.0 uitgebracht (jailbreak)

In Cydia is vanaf nu een nieuwe versie van qTweeter te vinden. Deze versie is geschikt voor iPhone OS 3.0 en had wat langer dan gebruikelijk nodig om te worden ontwikkeld.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

qtweeterIn Cydia is vanaf nu een nieuwe versie van qTweeter te vinden. Deze versie is geschikt voor iPhone OS 3.0 en had wat langer dan gebruikelijk nodig om te worden ontwikkeld. De ontwikkelaar stond voor een aantal uitdagingen: hij was al halverwege met een nieuwe update en moest ook tussendoor nog even voor compatibiliteit met OS 3.0 zorgen. Niet alles werkt op dit moment, maar de basisfuncties doen het wel. Efiko Software vermoedt dat Apple de code voor het Springboard heeft herschreven, waardoor veel methoden die qTweeter voorheen gebruikte niet meer werkten.

Met qTweeter kun je gelijktijdig Facebook en Twitter updaten en je status bijwerken op elk moment, ook wanneer je een applicatie geopend heeft. qTweeter verschijnt als een overlay op de reeds geopende applicatie.

qTweeter heeft een nieuwe layout gekregen, gebaseerd op suggesties van gebruikers. De knop Update Status is verplaatst en is nu in het toetsenbord te vinden onder de knop Send. In de nieuw uitgebrachte versie zitten nog wat problemen met foto’s maken (qTweeter publiceert ze via TwitPic). Je kunt op dit moment niet vanuit de applicatie een foto maken, maar zult eerst naar de camera-applicatie moeten gaan om de foto te maken, waarna je de in qTweeter de zojuist gemaakte foto laadt. Dat is een omweg die de ontwikkelaar nog gaat oplossen.

qTweeter is te installeren via Cydia.

Tipgever: Ruben

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:31
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.