Mophie Juice Pack Air voor iPhone 3G en 3GS eindelijk verkrijgbaar

De Mophie Juice Pack Air is na lange leveringsproblemen eindelijk in Nederland te koop. De Mophie Juice Pack Air is een combinatie van beschermende case en externe batterij; het is de meest compacte op dit gebied.

mophie juice pack airWe gaan altijd erg terughoudend om met het aanprijzen van spullen die in onze accessoireshop te koop zijn (er gaan weken voorbij dat we het er niet over hebben). Maar deze keer is er toch echt iets te melden: de Mophie Juice Pack Air is na een wachttijd van twee maanden eindelijk verkrijgbaar. De fabrikant heeft wereldwijde leveringsproblemen gehad, waardoor ze ook in de online shop van Mophie lange tijd niet verkrijgbaar waren.

Inmiddels zijn de leveringsproblemen opgelost en kun je de Mophie Juice Pack Air in zwart of wit aanschaffen.

mophie juice pack airVia Mophie’s eigen shop is er ook nog een knalpaarse variant te koop. iPhoneclub-blogger Mike van Hoenselaar is in het bezit van zo’n Mophie Juice Pack Air en schreef er een tijd geleden een review over (de case was toen al wereldwijd uitverkocht): hij gaf de Air een 8,5 en noemde het “de dunste externe iPhone-batterij”.

De Mophie Juice Pack Air is een combinatie van beschermhoes en extra batterij, die zowel geschikt is voor de iPhone 3G als voor de nieuwe iPhone 3GS.

Er zijn ongetwijfeld meer shops waar je de Air kunt kopen, maar mocht je iets voor iPhoneclub terug willen doen: dan graag via onze shop. Hij is er in zwart en wit voor €79,95.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juni 2009, 13:41
Categorie Accessoires
Onderwerp mophie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.