Monopoly voor iOS

Monopoly voor iOS is terug: leuk bordspel voor het hele gezin

Als je tijdens het heerlijk avondje bij elkaar zit en de cadeautjes zijn uitgepakt, is het tijd voor een spelletje. Monopoly bijvoorbeeld. De game is op iOS opnieuw uitgebracht en ziet er beter uit dan ooit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Monopoly op iPhone en iPad

De feestdagen zijn een ideale periode om wat bordspelletjes te doen. Monopoly bijvoorbeeld. Er zijn tientallen varianten van dit bordspel, van de Beatles-versie tot varianten voor allerlei steden. Heb je niet het spel in de kast staan en zijn alle winkels dicht, dan is er geen man overboord: er is altijd nog de digitale versie en die is nu compleet vernieuwd. Het is de klassieker zoals ‘ie is bedoeld. Had je de game al eerder gekocht, dan zul je er helaas opnieuw voor moeten betalen, want het gaat hier om een nieuwe release. In-app aankopen zitten er ook in, want de schoorsteen bij Hasbro moet wel blijven roken.


Monopoly behoeft eigenlijk geen toelichting. Wat deze versie wel uniek maakt is dat het een geanimeerde 3D-stad is die er prachtig uitziet. Er zijn ook meerdere game-modes, waaronder een quick mode voor als je weinig tijd hebt. Een rondje duurt dan maar 20 minuten.

Je kunt ook online en offline multiplayer spelen. Zit je in je eentje tijdens de kerst, dan speel je tegen een AI-tegenstander. Ook zitten er heel veel lokale speelborden in, met vertrouwde locaties. Wat er niet in zit, zijn reclames.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.