Monopoly voor iOS

Monopoly voor iOS is terug: leuk bordspel voor het heerlijke avondje

Als je tijdens het heerlijk avondje bij elkaar zit en de cadeautjes zijn uitgepakt, is het tijd voor een spelletje. Monopoly bijvoorbeeld. De game is op iOS opnieuw uitgebracht en ziet er beter uit dan ooit.

Monopoly op iPhone en iPad

De feestdagen zijn een ideale periode om wat bordspelletjes te doen. Monopoly bijvoorbeeld. Er zijn tientallen varianten van dit bordspel, van de Beatles-versie tot varianten voor allerlei steden. Heb je niet het spel in de kast staan en zijn alle winkels dicht, dan is er geen man overboord: er is altijd nog de digitale versie en die is nu compleet vernieuwd. Het is de klassieker zoals ‘ie is bedoeld. Had je de game al eerder gekocht, dan zul je er helaas opnieuw voor moeten betalen, want het gaat hier om een nieuwe release. In-app aankopen zitten er ook in, want de schoorsteen bij Hasbro moet wel blijven roken.

Monopoly behoeft eigenlijk geen toelichting. Wat deze versie wel uniek maakt is dat het een geanimeerde 3D-stad is die er prachtig uitziet. Er zijn ook meerdere game-modes, waaronder een quick mode voor als je weinig tijd hebt. Een rondje duurt dan maar 20 minuten.

Je kunt ook online en offline multiplayer spelen. Zit je in je eentje tijdens de kerst, dan speel je tegen een AI-tegenstander. Ook zitten er heel veel lokale speelborden in, met vertrouwde locaties. Wat er niet in zit, zijn reclames.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2019, 19:18
Categorie Apps
Onderwerpen bordspel, monopoly

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.