Moleskine-Livescribe-pen

Moleskine-notitieboeken gaan digitaal

De Moleskine-notitieboeken zijn geschikt gemaakt voor Livescribe-pennen, zodat je aantekeningen die je met de pen maakt meteen in de iPhone- en iPad-app hebt staan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Moleskine-Livescribe-pen
Lekker krabbelen en notities maken op de iPad gebeurt steeds vaker, maar er is ook nog een grote groep mensen die het liefst op papier tekent. Moleskine had al een samenwerking met Evernote om de papieren notitieblaadjes te digitaliseren, maar het kan nog slimmer. Dankzij een samenwerking met LiveScribe kun je voortaan notities die je in de Moleskine-boekjes maakt meteen bekijken via een iPhone- en iPad-app. De speciale pen en het notitieboek met speciale rasters wordt alles realtime gesynchoniseerd.

Eerder publiceerden we op iCulture al een review van de LiveScribe-pen. Je hebt er speciaal papier voor nodig, dat je op de eigen printer kunt afdrukken of als kant en klare notitieboekjes bij LiveScribe zelf kunt kopen.

moleskine_Livescribe-hand

Door de samenwerking met Moleskine kun je vanaf nu ook in de mateloos populaire zwarte boekjes notities en schetsen maken. Het speciale Moleskine-boek lijkt op het eerste gezicht op alle andere, maar alles wat je erin opschrijft wordt automatisch opgeslagen in de app. Als je wilt kun je er gelijktijdig een audio-opname aan koppelen. De boeken bevatten ook een speciale index met commando’s voor de pen. Er is nu eigenlijk geen grens meer tussen fysiek en digitaal: wat je opschrijft is ook digitaal beschikbaar en makkelijk als PDF door te sturen naar een collega.

livescribe boeken moleskine

De notitieboeken kosten 30 euro en zijn online te bestellen bij Moleskine. Voor de Livescribe-pennen ben je minstens 140 euro kwijt. Let op dat je de nieuwste generatie Livescribe kiest, want die zijn makkelijker via Bluetooth te synchroniseren.

Moleskine-livescribe-nootbook

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2014, 15:58
Categorie Accessoires
Onderwerpen livescribe, moleskine, notities

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.