iphone 6 speaker logo

Nieuwe foto’s van iPhone 6 speaker en logo

Nieuwe foto's van speaker, logo en simkaarthouder voor de iPhone 6 bevestigen dat het nieuwe toestel in de vertrouwde drie kleuren beschikbaar komt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Nieuwe foto’s van componenten voor de iPhone 6, geven een indruk van de vernieuwde speaker en het logo achterop het toestel. De Franse website Nowhereelse speurt internet af op zoek naar dergelijke foto’s van componenten en vond deze keer een setje foto’s van de simkaarthouder, homeknoppen in drie verschillende kleuren, het Apple-logo, de interne speaker en de trilmotor.

iphone 6 speaker logo

De foto’s van de simkaarthouder vormen bewijs dat de iPhone 6 in dezelfde drie kleuren als de iPhone 5s op de markt komt: zilver, spacegrijs en goud. Dit sluit aan op eerdere gelekte foto’s waarin ook deze drie kleuren te zien waren. De simkaarthouders zijn licht gebogen, omdat de iPhone 6 niet meer de vlakke metalen rand rondom het toestel krijgt.

iphone 6 logo achterkant

Op de foto’s is ook opnieuw het Apple-logo te zien, die al eerder in foto’s is verschenen. Nieuwe informatie maakt duidelijk dat het logo krasgevoeliger is dan gedacht: je kunt met een mes krassen maken op het materiaal. Eerder circuleerden geruchten dat het logo van speciaal krasbestendig materiaal is gemaakt. Een apart uitgesneden logo is wel iets totaal nieuws in de iPhone 6, want alleen bij de eerste generatie iPhone uit 2007 kwam dat voor. Sindsdien heeft Apple gekozen voor een gepolijst logo van hetzelfde materiaal als de achterkant.

De foto’s hieronder tonen de interne speaker en de trilmotor voor de iPhone 6. Beide zijn anders dan hun voorgangers in de iPhone 5s. De interne speaker is groter en de trilmotor heeft een rechthoekig design.

iphone 6 motor speaker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2014, 13:36
Categorie Geruchten
Onderwerpen componenten, iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.