Mogelijke iPad 5-achterkant getoond in uitgebreide fotoverzameling

Nieuwe foto's van Sonny Dickson laten de iPad 5-achterkant in detail zien. Gisteren kwam hij met vergelijkbare foto's van de voorkant.

iPad 5 achterkant 1Gisteren lekten er al opmerkelijk veel foto’s van de iPad 5-voorkant, maar nu zijn er ook flink wat foto’s van de mogelijke achterkant van deze zelfde iPad 5. Hoewel de iPad 5-behuizing in eerdere foto’s al te zien was, is dit de eerste keer dat we zoveel detailshots bij elkaar zien. De foto’s zijn gepubliceerd door Sonny Dickson, die de afgelopen weken op soortgelijke wijze al extreem veel onderdelenfoto’s van nog niet uitgebrachte iDevices naar buiten bracht.

De foto’s tonen de zilveren iPad 5-achterkant, met in het midden een vermoedelijk doorzichtig Apple-logo. Dit aangepaste logo lijkt hoe dan ook in de foto’s te reflecteren. Over de reden voor de verandering kunnen we alleen maar speculeren, maar wellicht wil Apple het appeltje achterop de iPad 5 lichtgevend maken.

iPad 5 achterkant 2

iPad 5-achterkant 3

Alle foto’s vind je bij Sonny Dickson.

De nieuwe fotoverzameling maakt het makkelijker om met een beetje verbeeldingskracht te bedenken hoe de iPad 5 er uit zal komen te zien. Onderstaande foto’s doken gisteren al op van de iPad 5-voorkant:

iPad 5 voorkant wit schuin

iPad 5 voorkant wit

De iPad 5 lijkt qua ontwerp sterk op de iPad mini. De randen achterop lopen sneller af en de schermranden aan de zijkanten zijn een stukje dunner. Dit kan er op wijzen dat de iPad 5 over het algemeen iets kleiner is dan de iPad vierde generatie.

Apple heeft de iPad 5 uiteraard nog niet aangekondigd. De verwachting is dat er later dit jaar een evenement zal plaatsvinden waarop de iPad 5 naast de iPad mini 2 wordt onthuld, pas na de iPhone-presentatie in september.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 augustus 2013, 13:51
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen ipad air, mobileme, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.