iPad bij de koffie(punten)

Je krijgt tot 50 euro korting op een nieuwe iPad bij het gebruik van Douwe Egberts-waardepunten, tot en met 6 november 2013.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad Douwe EgbertsHet is van 2 september tot en met 6 november mogelijk om met spaarpunten van Douwe Egberts korting te krijgen op een nieuwe iPad bij Apple Premium Resellers. Tot en met 3 november kun je in de winkels van Douwe Egberts tot 5.000 waardepunten inwisselen voor een kortingsvoucher van tot 50 euro, die je weer tot en met 6 november bij Apple Premium Resellers kunt gebruiken om korting op je nieuwe iPad te krijgen. Het lijkt er op dat het gros van de Nederlandse APR’s meedoet – al is de website die volgens Douwe Egberts alle deelnemende filialen toont op het moment offline.

Uiteraard zijn er wel een paar voorwaarden aan de actie verbonden. Je kunt bij de aanschaf van je iPad slechts één kortingsvoucher gebruiken, en deze voucher is na gebruik gelijk ook ongeldig. De barcode op de koffievoucher is namelijk slechts éénmalig te scannen bij de kassa. De actie geldt voor alle iPads die op het moment verkrijgbaar zijn en je kunt de kortingsvoucher alleen met spaarpunten kopen.

APR’s zijn winkels die Apple-producten verkopen, maar niet in het bezit zijn van Apple. Ondermeer het Nederlandse iCentre en Xando zijn APR’s. Maar ook Amac en Ivizi doen mee. Op mijnapr.nl staat volgens Douwe Egberts een lijst van alle APR’s die de kortingsvouchers accepteren, maar op het moment van schrijven is de site niet beschikbaar.

Meer informatie: DE.nl

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 september 2013, 18:57
Categorie Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.