Vakantieverbod versterkt geruchten over iPhone-verkoop vanaf 20 september

De Amerikaanse provider T-Mobile heeft het personeel verboden om van 20 t/m 22 september 2013 vakantiedagen op te nemen.

Gouden iPhone 5S 1De Amerikaanse tak van T-Mobile heeft het personeel verboden om van 20 tot en met 22 september vrije dagen op te nemen. Dat versterkt de geruchten dat de nieuwe iPhones op vrijdag 20 september op de markt komen. Althans in de Verenigde Staten, waar nieuwe iPhones vaak iets eerder hun debuut maken dan in Nederland en België. T-Mobile wil zeker weten dat er voldoende winkelpersoneel aanwezig is.

Als de geruchten kloppen zou het de eerste keer zijn dat een nieuwe iPhone gelijktijdig bij alle vier grote Amerikaanse providers te koop is. Voorheen was de iPhone alleen te koop via AT&T (sinds 2007), in 2011 kwamen Verizon en Sprint erbij en begin 2013 volgde de laatste grote provider, T-Mobile. De datum van 20 september werd eerder al genoemd in een nieuwsberichten over de iPhone-release in Japan. De verwachting is dat Apple een iPhone 5S en een iPhone 5C gaat aankondigen tijdens een evenement op 10 september, al is die datum ook nog niet officieel bevestigd door Apple. Apple kondigt nieuwe iPhones meestal aan tijdens een media-evenement op dinsdag of woensdag. Daarna komt het toestel anderhalve week later in de winkel beschikbaar, altijd op een vrijdag. Als 10 september klopt, is de kans dat de datum van 20 september ook klopt. In Nederland zullen we waarschijnlijk één of meerdere weken moeten wachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2013, 23:25
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen iPhone 5c, iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.