Mogelijk hoesje voor iPhone 5 gelekt

Hoesjes voor de iPhone 5 wijzen op een andere vormgeving. De afgelopen tijd duiken er weer vaker geruchten op, meest gebaseerd op gelekte schetsen.
Klaas Kooistra - · Laatst bijgewerkt:

iphone 5 case geruchtNu er tijdens het WWDC geen iPhone aangekondigd is, beginnen de geruchten steeds sterker te worden. Zo zouden er twee iPhones komen met een goedkopere prepaid-variant, om een nieuwe doelgroep aan te spreken die minder te besteden heeft. Afgelopen dagen waren er nieuwe geruchten, allemaal gebaseerd op cases en ontwerpen daarvan.

Vandaag heeft 9to5mac de hand weten te leggen op een foto van een case die gemaakt zou zijn voor de nieuwe iPhone 5. Zoals te zien gaat het om een dunnere iPhone die afgeronde randen heeft en een platte achterkant. Ook zit de mute-knop aan de andere kant. 9to5mac kreeg deze informatie van een bron vergelijkbaar aan de bron die eerder correct wist te melden hoe de iPad 2 er uit zou gaan zien.

iPgone 5 case schetsEerder deze week meldde MobileFun al dat ze de hand hadden weten te leggen op schetsen van een Chinese producent van cases. Deze schetsen komen op een aantal punten overeen met de foto waar 9to5mac over beschikt. Zo zit ook hier de mute-knop aan de andere kant en gaat het ook hier om een iPhone met afgeronde randen. Ook is duidelijk een homeknop te zien die lijkt op eerdere geruchten over een homeknop met gestures. Ook het grotere scherm, waar eerder al geruchten over waren komt terug in dit ontwerp. Over het verband tussen de twee bronnen weet 9to5mac het volgende te melden:

We kunnen niet zeggen of de informatie die gebruikt is bij het maken van deze case anders is dan de informatie van de schetsen, maar gezien het feit dat producenten bereid zijn om miljoenen uit te geven aan informatie over de iPhone 5, hebben wij voldoende reden om te geloven dat deze iPhone 5 case indicatief is voor de volgende generaties iPhones.

De tijd zal uitwijzen of deze geruchten waar zijn. Apple heeft nog niets losgelaten behalve dat er in september een grote productovergang gaat plaatsvinden. Logisch lijkt dat het hier om een iPhone gaat, en ook de zoektocht naar nieuw personeel lijkt te wijzen naar een lancering van de iPhone in september. Op dit moment bijft het bij geruchten.

iphone 5-case gerucht

Bron: 9to5mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2011, 11:11
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen geruchten, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.