Reacties voor: ModMyi wijst Pakage af – inmiddels toch beschikbaar (jailbreak)

Het alternatief voor Cydia genaamd Pakage is inmiddels beschikbaar. Pakage zou sneller moeten zijn dan Cydia zonder de nadelen van Icy en RockApp, maar de verdere ontwikkeling van Pakage is door de ontwikkelaar gestopt.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Wat hebben we aan iets wat niet/deels werkt, en risico’s heeft? logisch dat het afgewezen wordt, zo zie je maar dat apple niet de enige is.

  2. Niet veel te zien 🙂

  3. nah,ik hou het bij de vertrouwde (traage) cydia.

  4. Origineel geplaatst door patricia
    nah,ik hou het bij de vertrouwde (traage) cydia.

    ik gebruik sinds kort rock en dat is echt top! net even wat sneller. cydia blijft natuurlijk wel echt goed, maar ben nu toch even over gelopen…

  5. @Paul Durden: Wat is het nut (en e.v.t. voordeel) voor een doorsnee jailbreak gebruiker (zoals ik) om Pakage te installeren?

    Ik gebruik nu Cydia en Rock, wat voor een toevoeging zou Pakage zijn?

  6. @P@t: laat het duidelijk zijn dat Pakage op dit moment niet bedoeld is voor de “doorsnee jailbreak gebruiker”, maar voor avonturiers die graag cutting (en soms dus ook bleeding) edge bezig zijn of ontwikkelaars die misschien interesse hebben om het project over te nemen van chpwn.

  7. @Paul Durden: Hmm, liever no bleeding for me, dus ik brand m’n vingers er maar ff niet aan. Thnx voor the reply!

  8. Origineel geplaatst door MisticRain
    Origineel geplaatst door patricianah,ik hou het bij de vertrouwde (traage) cydia.ik gebruik sinds kort rock en dat is echt top! net even wat sneller. cydia blijft natuurlijk wel echt goed, maar ben nu toch even over gelopen…

    Van iPhoneClub (beetje aangepast)

    Cydia is gebaseerd op libapt-pkg, wat de reden is voor de relatief lange laadtijden. Icy en Rock Your Phone maken hier geen gebruik van, maar dit gaat ten koste van de compatibiliteit met pakketen.

    Dan heb ik liever iets wat altijd werkt maar iets langzamer is dan “oh het werkt niet dan maar even weer Cydia opstarten. Blacksn0w mocht ook bv. alleen in Cydia.

  9. Ze zijn wel gestopt niet tegenstaande zijn ze niet verlegen om toch nog donaties te vragen! Little shame!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.