ModMyi wijst Pakage af – inmiddels toch beschikbaar (jailbreak)

Het alternatief voor Cydia genaamd Pakage is inmiddels beschikbaar. Pakage zou sneller moeten zijn dan Cydia zonder de nadelen van Icy en RockApp, maar de verdere ontwikkeling van Pakage is door de ontwikkelaar gestopt.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

PakageEen afwijzing van je applicatie is niet alleen mogelijk in de AppStore; ModMyi heeft Pakage afgewezen met als reden dat ze deze niet in een van de grote repositories wilden zien. Zoals de ontwikkelaar zelf al grapte: gelukkig duurt de afwijzing bij Cydia maar twee dagen in plaats van twee maanden. Inmiddels is Pakage wel in een minder bekende repository verschenen.

Welcome to PakageVoordat je enthousiast Pakage gaat installeren is het belangrijk om te weten dat je APT 0.7 geïnstalleerd moet hebben. Daarnaast moet je je realiseren dat Pakage zoals de ontwikkelaar zelf aangafunsupported, experimental, unfinished and abandoned” is. Een van de grote tekortkomingen van Pakage op dit moment is dat de Updates functie (vergelijkbaar met Changes in Cydia) in zijn geheel niet werkt. Pakage zal na installatie automatisch gebruik maken van de sources die je gebruikt in Cydia. De link naar de betreffende repository hebben we helaas moeten verwijderen omdat er sinds onze plaatsing daarvan illegale inhoud op is verschenen.

Met dank aan @johandemeijer voor de tip!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 november 2009, 12:48
Categorie Jailbreak
Onderwerp jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.