Reacties voor: Mobistar kondigt nieuwe mobiele abonnementen aan

De Belgische telecomprovider Mobistar heeft zijn nieuwe abonnementen bekendgemaakt. Bij de goedkoopste data-abonnementen krijg je een kleine databundel, maar kun je tegelijkertijd 1 GB per maand besteden aan Facebook, Twitter en Netlog.
Lees het complete artikel → Mobistar kondigt nieuwe mobiele abonnementen aan
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 33 reacties

  1. Het is alsof ze gsm-abonnementen willen verkopen aan peuters en/of kleuters… Eekhoorn… SRSLY!?

  2. Doe mij toch maar mobile vikings

  3. Wat zijn die Belgische data abonnementen belachelijk duur………..

  4. Tralalalaaaaa Mobile Vikings blijft erbovenuit steken!

  5. Bij mobile vikings 2gb voor 10 euro en 15 euro voor als je sms en belminuten gratis erbij wilt hebben

  6. Mobile Vikings is ronduit het beste qua provider! 2GB internet, daar kan niemand bovenuit steken!

  7. Absurd systeem, Mobile Vikings rules them all !

  8. bericht aan mobistar: een aprilgrap moet je wel echt de éérste april uitvoeren.

  9. Dit verzin je maar in één land 😛

  10. De prijzen zijn gemaakt door een stel ratten.

  11. Ik betaal nu bij mobistar
    15 euro (sms/bellen)
    15 euro voor databundel van 500MB

    Leg mij aub eens uit hoe deze bundels voordeliger zijn?
    Ik vind dit namelijk eerder iets waarmee ze klanten nog meer in het zak zetten. Ben echt wel aan het overwegen om naar Mobile Vikings te gaan.

  12. Mobile Vikigs ! Absoluut ! Number 1 !

  13. Als ik een abonnement zou nemen uit de nieuwe bundels dat ook maar een beetje in de buurt komt van mijn huidige Mobistar-abonnement, kom ik minstens €15 duurder uit. Voor wie houden ze ons daar eigenlijk bij Mobistar???

  14. 1gig per maand vrij spenderen aan sociale websites.. Waarom klinkt dat in mijn oren als een warme worst die hard in je privacy achterwerk gedrukt wordt?
    Overigens is 90 euro p/m voor onbeperkt bellen, sms’en en 4 gig data in verhouding niet heel duur.. Zeker voor de extreem veel bellers kan dat een oplossing zijn

  15. Dus in België mogen de providers nog wel je dataverkeer controleren met DPI?

  16. aan iedereen die zegt dat mobile vikings ze allemaal ruled heb ik maar 1 adres en dat is http://www.generation-connect.be ik kom zelf van mobile vikings en proximus heeft hier toch wel heel goed op de bal gespeeld. Zelfde datalimiet en meer smsen en proximus heeft veel beter bereik van 3G en veel hogere download snelheid..

  17. Belachelijk duur! Dat was mijn 1e reactie toen ik de bedragen las!!
    In Engeland gaat het een stuk beter! Maar ik heb geen vrees de telco’s komen zelf wel van een natte droom terug zodra ze zien dat klanten er niet voor gaan’n

  18. Word ook akelig smerig zo.
    500mb of gelijk de volgende stap van 4000mb …
    Erg logisch :-s
    Willen providers wel nieuwe klanten? Waar is die concurentie?

  19. Reactie op een ander forum:

    Ik ken een man binnen proximus en blijkbaar is generation connect helemaal niet bedoeld om te blijven: Het hele ding is opgezet om klanten bij MV weg te trekken, in de hoop dat deze op de fles gaan. Zodra de groei van MV is afgezwakt (of beter nog: MV vand e markt is) is het de bedoeling dan generation connect verdwijnt.

    Reden is dat de formule (20 euro of minder voor quasie oneindig veel smsen en meer dan geneog internet, en nog wat belminuten erbij) zo een goede value heeft dat het andere, duurdere formules meteen kanibaliseert.

    Vandaar ook de limiet op het aantal gebruikers: Deze is er om te voorkomen dat proximusklanten massaal wegtrekken van hun dure crap-abos, maar 5000 klanten is wel genoeg om MV een flinke deuk te geven.

    Kortom: Geneeration connect lijkt een geweldige deal, maar het idee erachter is walgelijk en je reinste misbruik van de dominantie van proximus.

    Mooi zo van Proximus als dat waar is. Ik zie de klanten al toestromen bij Mobile Vikings…

  20. Ik zit momenteel bij Mobi* en heb daar ook een abo bij. Mijn vrouw en ik zitten in éénzelfde abonnement, waarvoor wij elk 15€ zouden betalen. Maar toen we een contract voor 1j tekenden werd het dan 9 maand aan de helft van de prijs (dus 15€ voor beiden gedurende 3/4 van het abo.
    Voor dit abo kunnen wij onbeperkt bellen en smsen naar elkaar, onbeperkt smsen naar iedereen, en elk 60min bellen naar andere nummers. Ook hebben we 750Mb vrij internetgebruik, te verspreiden op beide smartphones (en ik heb nog een simkaartje in m’n tablet gestopt ook). Dus ik vind dat ik echt niet mag klagen voor wat ik betaal, daarom begrijp ik niet wat ze willen bewijzen met deze nieuwe (nutteloze) abo’s

  21. Waar komt mobistar nu nog mee uit zeg!! I
    k heb hier in België een prepaid bundel van mobile vikings met het bekende 2gb data, 2000 smsen en 61 belminuten.
    Daarnaast heb ik ook nog een prepaid bundel van generation connect via proximus ook met 2gb data, 2000smssen en 80 belminuten voor 20 euro per maand.
    Mobile vikings is zeer goed maar minder snelle 3G (1Mbit/s). Proximus zijn klantendienst suckt verschrikkelijk maar ze hebben wel een snelle 3G verbinding (7Mbit/s).

  22. @Colpaert: Die beperking van 5000 klanten is al lang voorbij, ook de gehoopte impact op mobile vikings is uitgebleven. En dat het bij Proximus gangsters zijn is inmiddels ook wel duidelijk. Wat wel gebeurt is, is dat er veel van hun eigen klanten met pay&go en pay&go mtv over gegaan zijn naar generation connect! En indien die generation connect opgedoekt gaat worden gaan we toch lekker met zen allen weer naar mobile vikings! Niet? 🙂

  23. Haha als mobile vikings klant heb ik eens goed gelachen met deze belachelijke prijzen en even belachelijke abbo’s.

  24. Ik heb generation connect van proximus. 80 minuten bellen, 2000sms en 2 gb internet dit alles voor 20€/ maand. Zeer goed 3G netwerk

  25. Tis nog altijd een stuk goedkoper dan in NL. Ik zou meteen zo een abbo voor 90euro aanvragen.

  26. * “deze abonnement zijn 100% dolfijn vriendelijk”
    🙂

  27. Leuk en aardig maar, wat hebben wij jou te maken met een Belgische telecomprovider?

  28. @Sezgin: Hetzelfde als wat wij met een nederlandse provider hebben. Trouwens, is de wereld niet groter dan Nederland alleen?

  29. Origineel geplaatst door Sezgin
    Leuk en aardig maar, wat hebben wij jou te maken met een Belgische telecomprovider?

    iPc profileert zich niet als nieuwssite voor Nederland, maar voor de Benelux 😉

  30. Tgooh wat leef ik toch in een belachelijk land >_<. Mobistar heeft ook slechte verbindingen in België. Ik ben overgestapt naar Proximus. Goedkoper, en heb altijd volle verbinding! En ja… Ik heb een iPhone 4! Geen 4S ;).

  31. Wat een belachelijke prijzen, zeg…
    Gelukkig zijn er alternatieven.

  32. Mobistar is echt het slechtste Belgische netwerk dat er is. Bijna nergens 3G. Komt er nog is bij dat ze tethering blijven blokkeren en steeds beweren dat dit ‘binnenkort’ in orde komt (al meer dan een jaar ondertussen).

  33. Mobile Vikings rules!!! Ik ben ook overgestapt van Mobistar naar MV….Mobistar stelletje uitzuigers!!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.