Video: 100 redenen om je iPhone te jailbreaken (jailbreak)

Een video van de site JailbreakMatrix laat 100 verschillende redenen zien om een jailbreak te overwegen. In een uitgebreid overzicht staan alle genoemde tweaks en apps opgenoemd.

Jailbreak reasonsBijna iedere iPhone-gebruiker die een jailbreak heeft uitgevoerd, kan zonder lang nadenken wel één of twee redenen opnoemen waarom hij het gesloten iOS heeft ‘opengebroken’. De site JailbreakMatrix heeft geprobeerd een ultiem overzicht samen te stellen: in een video van bijna vier minuten komen er honderd redenen langs waarom je een jailbreak zou moeten overwegen.

De video laat een leuk overzicht zien van redenen om te jailbreaken. Weet één van de tweaks en apps die voorbij komen je over te halen, dan kun je deze terug proberen te vinden in een overzichtsartikel, waarin alle genoemde opties kort worden besproken.

iPhoneclub keurt het illegaal downloaden van apps af. In de reacties is praten hierover dan ook niet toegestaan. Besef dat je bij ons te gast bent en je dus aan onze huisregels zult moeten houden. Wie toch het respect voor onze huisregels niet kan opbrengen, is niet meer welkom op onze site.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 april 2012, 18:33
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, tweak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.