Apple presenteert financiële cijfers tweede kwartaal 2012 op 24 april

Apple heeft bekendgemaakt dat de financiële cijfers van het tweede kwartaal van 2012 op 24 april worden gepresenteerd. Dan komen we er mogelijk achter hoeveel iPads er inmiddels zijn verkocht.

Financial Results Apple Q2 2012Apple heeft bekendgemaakt dat de financiële resultaten van het tweede fiscale kwartaal van 2012 worden gepresenteerd op 24 april 2012. Deze mededeling is te vinden op Apple’s webpagina voor investeerders. De presentatie zal plaatsvinden om 23:00 uur Nederlandse tijd en is dan live te volgen via een geluidsstream. Mogelijk komen we er tijdens de presentatie achter hoeveel nieuwe iPads er inmiddels zijn verkocht.


Op 24 januari presenteerde Apple nog de cijfers van het fiscale eerste kwartaal van 2012. Toen bleek Apple 37 miljoen iPhones en 15,4 miljoen iPads te hebben verkocht. Er werd toen ook een recordomzet van 46,33 miljard dollar geboekt.

Afgelopen kwartaal was financieel bijzonder voor Apple: het bedrijf keerde dividend uit aan investeerders. Mogelijk horen we bij de presentatie wat voor effecten dit afgelopen kwartaal op Apple heeft gehad.

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.