Mobislyder: een dolly track voor je iPhone

De Mobislyder is een dolly track speciaal voor je iPhone. Door je iPhone hier op te bevestigen kun je een bewogen beeld zonder schokken filmen. Hij is bij Glidetrack alvast te bestellen.

Mobislyder iPhoneVooral sinds de iPhone 4 met zijn goede camera uitkwam, verschijnen er steeds meer accessoires op de markt om het leven van fotografen en videomakers te vergemakkelijken. We behandelden hier op iPhoneclub daarom al verschillende lenzen en statieven, maar daarnaast zijn er nog andere producten op de markt. Zo is de Mobislyder een dolly track voor je iPhone, waarmee je makkelijker bewegende beelden kunt filmen.

De Mobislyder is een stalen balk van 36 centimeter, met aan de zijkanten rubberen ballen om ervoor te zorgen dat hij stevig op zijn plek blijft. Op de balk zelf bevindt zich een beweegbaar statief, waar vervolgens een iPhone op bevestigd kan worden. De fabrikant belooft dat de iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 en iPhone 4S allemaal op de houder te bevestigen zijn. Door het statief naar links en rechts te bewegen tijdens het filmen, heb je geen last van trillingen in je beeld.

Je kunt de Mobislyder nu alvast voorbestellen via Glidetrack voor €115,53. Daar wordt minstens €22,04 aan verzendkosten bovenop gerekend. Vrij prijzig, vooral als je bedenkt dat er later pas een 66 centimeter lange balk en speciale wieltjes voor aan de weerzijden wordt uitgebracht. Voor ons gevoel een noodzakelijke toevoeging, gezien de standaardmaat van 36 centimeter je snel beperkt. Wanneer deze extra producten uitkomen is nog niet duidelijk, maar de Mobislyder zelf wordt verscheept op 12 december.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 november 2011, 15:39
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen camera, filmen, tracker, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.