Reacties voor: MobileMe-pakket te vroeg bezorgd

Apple heeft per ongeluk een MobileMe-pakket naar een klant gestuurd. Toch zijn er ook geluiden dat Apple al veel meer MobileMe-pakketten die online zijn besteld, naar klanten uitstuurt.
Lees het complete artikel → MobileMe-pakket te vroeg bezorgd

Reacties: 12 reacties

  1. Haha beetje slecht dat je dan Apple gaat bellen, maar zoveel zou je er inderdaad niet aan hebben zonder de firmware update. Toch wel grappig. :]

  2. Waarom verstuurd Apple die nu al?

    Extra reclame??

  3. Ik overweeg sterk om ook over te stappen op MobileMe, alleen functioneert eigenlijk mijn complete internet bestaan op mijn @xs4all.nl account. Dat wordt een flinke verandering.
    Is die 80 euro eigenlijk eenmalig of pér jaar?

  4. Beetje jammer dat je per jaar moet betalen, een eenmalig bijdrage zou stukken aantrekkelijker zijn. Trouwens wel dure grap om iedereeen met een MobileMe abbo een doos te sturen, met alleen maar een activatiecode, kan ook in een envelop of per e-mail.

  5. Tja, weet je ook waar die 80 euro heen gaat.

    Erg jammer inderdaad dat het per jaar is. Ik hou liever gewoon mijn hotmail aan, gebruik Exchange straks op de iPhone en wellicht ga ik mijn GMail meer leven inblazen. Liever gratiz dan zo veel moeten betalen!

  6. weet iemand vanaf wanneer de @me.com adressen te registreren zijn voor mensen die nog geen .mac account hebben?

  7. 80 euro p/j valt best mee.

    6,67 euro p/m om precies te zijn. Als je een iPhone kunt kopen kun je dat ook best per maand betalen voor je .me account.

    @xs4all.nl kun je als het goed is forwarden naar je nieuwe @me.com account. Zo kun je vooral in het begin mensen duidelijk maken dat ze moeten mailen naar je nieuwe account aangezien daar ook je mails van verstuurd zullen worden. Vanzelf zullen mensen je alleen nog maar mailen op @me.com, als er wat binnenkomt op je xs4all gaat ‘t automatisch naar je @me.. dus moet geen probleem zijn AlexTemora

  8. Jonge jonge dit is toch geen iPhone nieuws..

  9. heb je al een .mac account dan kun je alvast mooie aliasen aanmaken zoals forg@me.com ideetje? Heb er zelf ook al een paar aangemaakt:veel is nog vrij

  10. ik heb een .mac account, maar hoe stel je die @me.com adressen in? Mij lukt alleen nog .mac en die zijn allen al bezet..

  11. @ je maakt een . Mac alias aan met de gedachten dat het binnenkort een . Me account wordt. Ik heb nog dontforg(at)me kunnen registreren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.