MobileMe-pakket te vroeg bezorgd

Apple heeft per ongeluk een MobileMe-pakket naar een klant gestuurd. Toch zijn er ook geluiden dat Apple al veel meer MobileMe-pakketten die online zijn besteld, naar klanten uitstuurt.

MobileMe-pakket te vroeg bezorgdMobileMe gaat pas op 11 juli officieel van start, maar één gebruiker kreeg alvast een koerier met een pakje aan de deur, die de retailbox van MobileMe bleek te bevatten. De persoon in kwestie (een zwbelde de Apple Support-lijn, kreeg te horen dat het een fout was en dat de volgende dag een koerier zou worden langsgestuurd om het pakket weer op te halen. Apple bellen is wel het laatste wat je in zo’n geval zou doen, maar gelukkig wist deze slimmerik nog wel een foto van de verpakking te maken.

Niet dat het al veel zin heeft om het pakket te installeren: om er echt iets aan te hebben zou je een iPhone met firmware 2.0 moeten hebben en de push-functionaliteit werkt waarschijnlijk ook nog niet. Wat zit er in zo’n doos? Waarschijnlijk niet meer dan een Apple-sticker en een activatiecode.

Gek genoeg schrijft de Duitse website Macnotes dat Apple al op grotere schaal begonnen is met de uitlevering van MobileMe-retailpakketten: “De eerste pakketten werden gisteren vanuit Nederland verstuurd en bereiken waarschijnlijk morgen de ontvangers.” Het pakket op de foto hierboven is eveneens Duits.

De e-mailadressen van @me.com functioneren al, nu is het alleen nog wachten tot 11 juli zodat de rest ook werkt.

Meer info: Meckimac.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juli 2008, 13:00
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.