Bij Mobile Creators 2019 leer je alles over smartphone-fotografie

Op 17 februari 2019 vindt de tweede jaarlijkse editie van het Mobile Creators-event plaats, waar je alles kunt leren over mobiele fotografie en content creating met je smartphone. De locatie is DierenPark Amersfoort.
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

Tijdens het jaarlijkse event Mobile Creators kun je alles leren over smartphonefotografie. Als iPhone-gebruiker kun je hier workshops volgen voor iedereen, van enthousiastelingen en gevorderden en van jong tot oud. Zo is er een lezing door smartphonefotograaf Nico Brons, die alles over het ontstaan van smartphonefotografie vertelt. Wil je aan een actieve workshop deelnemen? Dan is de Instawalk van Remko Schotsman wat voor jou. Met DierenPark Amersfoort als locatie kun je natuurlijk niet anders dan de dieren als onderwerp gebruiken. Schotsman neemt je mee in de dierentuin en vertelt je alles over Instagram van fotograferen tot het delen van je content.

Mobile Creators 2019

Mobilecreators is niet alleen voor (beginnende) fotografen, maar ook voor andere liefhebbers en professionals op het gebied van mobiele content creatie. Van YouTuber Teun Peters, bekend van DylanHaegens, leer je alles over het maken van een YouTube-video. Hij weet ook alles van de risico’s van media en hoe daarmee om te gaan.

Tijdens het evenement zijn allerlei accessoires getoond, zoals de DJI Osmo Pocket, waar wij onlangs nog over schreven. Je leert hoe je deze en meer tools het beste kunt gebruiken.

Bekijk ook

DJI's Osmo Pocket werkt samen met de iPhone

DJI heeft een nieuw accessoire aangekondigd: de Osmo Pocket gimbal. Deze concurrent van de GoPro heeft een ingebouwde camera en is met een iPhone te koppelen. Met de iPhone-app bewerk je je video's tot een eindproduct.

Phonographer Awards

Bij deze editie van het evenement vinden voor het eerst de Phonographer Awards plaats. Dit is een gesponsorde fotografiewedstrijd waarbij je je foto kunt indienen in de categorieën: straat, kunstzinnig, portret, macro en architectuur. De genomineerden worden op 1 februari 2019 bekendgemaakt. Ben je door? Dan maak je kans op een prijzenpakket ter waarde van €200. Deze prijs wordt één keer per categorie uitgereikt door Teun Peters tijdens Mobile Creators 2019. Je kunt je foto’s indienen op de website van Phonographer.

DierenPark Amersfoort ingang

Tickets en locatie

Tickets zijn te koop op de website van Mobilecreators. Voor de kinderen is een lager tarief beschikbaar, omdat niet alle workshops voor hen geschikt zullen zijn. Wil je meer informatie over de activiteiten en hun doelgroep? In dit overzicht vind je alles wat je nodig hebt.

Mobilecreators 2019 vindt plaats op 17 februari van 10:00 tot 17:00 aan de Barchman Wuytierslaan 224.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.