Vernieuwde MijnKPN.

Vernieuwde MijnKPN-app nu voor iedereen beschikbaar

KPN heeft de compleet vernieuwde MijnKPN nu aan alle klanten beschikbaar gesteld. De app is de afgelopen maanden grondig getest onder KPN-klanten en heeft een vernieuwd design.

Al in mei schreven we over de beta van de nieuwe MijnKPN-app. KPN laat klanten al sinds dit voorjaar meetesten met de vernieuwde app en die testfase is nu afgerond. Zowel de app als de website zijn helemaal vernieuwd en zijn daardoor makkelijker in het gebruik.

Nieuwe MijnKPN met verbeterde app

KPN stelt dat MijnKPN, de plek waar je informatie kan vinden over al je KPN-diensten, van top tot teen opnieuw ontworpen is. In totaal hebben meer dan duizend klanten de vernieuwde app getest en nu kan jij dus ook aan de slag. In de video is te zien hoe de nieuwe app eruit ziet. Het belangrijkste verschil daarbij is de vernieuwde menubalk, waar je kan kiezen tussen het overzicht, je producten, service en profiel. De knoppenbalk onderaan de app vervangt het oude zijmenu.

Qua functies is de app nagenoeg gelijk gebleven. Je krijgt in de app inzicht in je verbruik en je kan MB’s delen. Je vindt zowel je mobiele producten als je vaste tv- en internetaansluiting, mocht je die hebben. Je bekijkt alle facturen en de status ervan. In het Service-deel check je of er storingen of andere problemen zijn en vind je tips over het verbeteren van je Wi-Fi-snelheid. Behalve het design is er ook achter de schermen flink gesleuteld aan de app. De code is opnieuw opgebouwd, zodat nieuwe functies ook sneller toegevoegd kunnen worden.

MijnKPN is vernieuwd.

KPN geeft dan ook aan dat de app de komende tijd nog verder uitgebreid wordt. Er komt bijvoorbeeld een nieuwe chatfunctie en het is binnenkort ook mogelijk om je bestellingen te volgen. Uiteindelijk moeten de website en de app qua functies op één lijn liggen, zodat je zowel mobiel als op de computer dezelfde functies tot je beschikking hebt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2018, 12:00
Categorie Apps
Onderwerp kpn
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.