iCulture peilt: naar welke aankondiging van het iPad-event kijk jij het meeste uit?

Het volgende Apple-event staat voor de deur, waarin Apple onder andere de nieuwe iPad Pro uit de doeken gaat doen. Naar welke aankondiging kijk jij het meest uit? Stem in deze gloednieuwe iCulture peilt!

Voor het eerst sinds 2016 heeft Apple weer een oktober-event gepland. Deze keer geen nieuwe MacBook Pro, maar de nieuwe iPad Pro 2018, een nieuwe Mac mini en nog veel meer. Het belooft een spannend evenement te worden, waar nog lang niet alle details van bekend zijn. Waar kijk jij nu het meest naar uit, ondanks de geheimen en mogelijke verrassingen? De nieuwe iPad Pro of toch de opvolger van de MacBook Air?

iCulture peilt over ‘More in the Making’-event: waar kijk jij naar uit?

De belangrijkste aankondiging van het oktober-event is zeer waarschijnlijk de vernieuwde iPad Pro. Deze krijgt een geheel nieuw design met dunnere schermranden. Ook ontbreekt de thuisknop met Touch ID, waardoor je deze iPad moet ontgrendelen met Face ID. Apple gaat ook voor het eerst Lightning inruilen voor USB-C en er komt een Apple Pencil 2 die geschikt is voor deze nieuwe iPad Pro. Er gaan ook geruchten over een iPad mini 5, maar het lijkt er niet op dat we die al tijdens het event zien. Maar ook als je niks met de iPad hebt en liever een nieuwe Mac hebt, is er genoeg om naar uit te kijken. En hoe zit het eigenlijk met de AirPower? Of we daar tijdens het event iets van gaan horen is maar de vraag, maar desalniettemin kunnen we ons goed voorstellen dat je er erg naar uitkijkt.

De poll behorende bij dit artikel is helaas niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.
Poll niet zichtbaar? Invullen kan ook hier!

Wil je meer weten wat je zoal van Apple’s oktober-event kan verwachten? In onze aparte pagina vind je een actueel overzicht met wat je allemaal kan verwachten. Let erop dat het event eerder begint dan je van Apple gewend bent. Het iPad-event is in New York en begint daarom om 15:00 Nederlandse tijd. Wij zitten er dinsdagmiddag in ieder geval klaar voor en houden je gedurende de dag en de rest van de week op de hoogte van alle aankondigingen en verdere ontwikkelingen.

Bekijk ook

Samenvatting iPad oktober-event 2018: dit zijn alle aankondigingen!

Wat is er tijdens Apple's najaarsevent 2018 aangekondigd? In deze round-up vind je alle belangrijke aankondigingen, van de iPad Pro tot de nieuwe Macs.

Je kan het event ook zelf volgen via de Apple-livestream. Dat kan via de Apple TV, maar ook gewoon via je iPhone, iPad, Mac of pc.

Bekijk ook

Zo kijk je op 10 juni de livestream van Apple's WWDC-event

Wil jij de livestream van de WWDC 2024-keynote op maandag 10 juni volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's professionele tablet. Het is de grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor zakelijk en creatief gebruik. De iPad Pro is er in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer. De nieuwste generatie is de iPad Pro 2022.

iPad Pro

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.