Reacties voor: Microsoft Turtle: informatie over Microsoft’s eerste telefoon via FCC

Microsoft is via Project Pink bezig om eigen telefoons te ontwikkelen. Via de FCC is informatie over de Turtle naar buiten gekomen, een toestel dat gemaakt is door Sharp.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 44 reacties

  1. Wat een schoonheid…. *ahum*..

  2. jullie hebben echt weinig te vertellen dat jullie over de microsoft telefoon gaan praten. jammer. of komt straks ook een review van nexus one.

  3. Vind het toestel er niet uit zien, vorm niet en matte materiaal keuze ook niet. Denk wel dat het toestel lekker in de hand ligt, mede door de vorm..

    & wordt gek van mensen met reacties als Thrilla!
    alsof er iedere dag even veel gebeurd in iPhone branche.
    en ik vind dat dit wel een nieuws waardig is voor deze site..

    Nieuws over dat de PS3 volledig gehackt is door GeoHot vind ik nieuws dat hier ook op mag komen.. *hint*

  4. Wat is dit? Een Microsoft-bashing-site?!

  5. @ gast
    er wordt toch nergens gebashed in het artikel…

    OT:
    Ziet er niet uit.. wil je toch niet mee lopen?

  6. Benieuwd of hier klanten voor zullen zijn. De vorm is apart, dus dan moet het al uit de functionaliteit komen. Nokia had tijden geleden een dergelijke vorm gekozen voor de N-gage toestellen. Toen vond men het maar raar met zo’n “schelp” aan je oor te bellen. Hij zal wel op Windows mobile draaien en daar houdt mijn interesse op. Evengoed absoluut nieuwswaardig, laat jullie niet van de wijs brengen door de zanikers. Offtopic: Vandaag even lekker m’n iPhone 3G een (interne) schoonmaakbeurt gegeven. Alle stofjes die tussen het touchscreen en het LCD-scherm gekomen waren weggeblazen en alle schermen even met een “brilpoetsdoekje” squeeky-clean gepoets. Helemaal weer in m’n nopjes. 😀

  7. leuk hebbe dingetje

  8. Ik moet toegeven dat ik t knap vind van microsoft een toestel zò onooglijk te maken.

  9. Volgens mij kan dit model, puur gekeken naar het uiterlijk, nog best scoren in de USA. Persoonlijk vind ik dit speeltje al vele malen minder lelijk dan de T-Mobile SideKick, ook zo’n “apart” apparaatje dat het goed deed in het land van de Big Macs en soms idiote regeltjes ;)…

  10. Dit toestel is dus compleet gericht op de amerikaanse markt. Daar zijn dit soort telefoons heel erg normaal. Beter gezegd, alle jongeren lopen met zo’n sidekick telefoon.

  11. Lijkt me een ideaal toestel voor een jonger publiek, heeft iets fris en speels, maar het heeft niet het elegante karakter dat de iPhone heeft. En ergens heb ik schrik dat er weer een MS vs Apple discussie gaat worden gevoerd. 😛

  12. Pff wat een reacties zeg…..ik zit echt te wachten op een goed “niet Apple” ding en ben blij dat daar hier ook oog voor is. OkOk alle gerenomeerde telefoonmakers laten het afweten en de Iphone is echt vernieuwend geweest. Maar er zitten aan de Iphone zeker haken en ogen en ik zit dus met smart te wachten op een volwaardig alternatief!

  13. Haha en dat moet goed gaan? Microploft en telefoons grinnik

  14. iemand een tweedehands 3G en een 3GS kopen ? 🙂

  15. Maar er zitten aan de Iphone zeker haken en ogen en ik zit dus met smart te wachten op een volwaardig alternatief!

    Tsja aan elk toestel zittrn wel nadelen, maar ik krijg heel veel (nieuwe) toestellen

  16. Gaat iets niet goed via de app. Reactie opeens geplaatst.

    Maar goed. Zie dus veel toestellen en aan allemaal ontbreekt wel iets. Naar mijn mening is iPhone nog steeds superieur.

    ALS dit een toestel van ms is Dan is jij gewoon ronduit lelijk. Maar al vind je hem wel mooi Dan blijf je met een brak is zittrn waarbij in de volgende release de geroemde multitasking mogrlijkheden flunk ingeperkt gaan worden.

  17. zo een dik ding dat krijg je toch niet in je broekzak mijn oude coca cola gsm is dunner

  18. Nokia blijft na iPhone toch nog de beste telefoon.

    Mijn top 3:
    1.iPhone
    2.Nokia
    3.Blackberry

  19. Typisch MS. Die moeten zich maar bezighouden met software. Dat kopieren van andere bedrijven w.o. Apple (OS, iPod, iPhone, etc.) moet maar eens afgelopen zijn. Kom eens met een echt innovatief product.

  20. @ Martin:

    En waarom zou MS niet met een eigen telefoon mogen komen en Google en Apple wel?

    Ik vind het een apart toestel wat zeker niet lelijk is en vooral een uiterlijk heeft wat het in USA best goed kan doen.

    En ik heb er geen problemen mee dat nieuws wat indirect betrekking heeft op de iPhone hier ook vermeld wordt.

  21. Origineel geplaatst door Maarten
    Pff wat een reacties zeg…..ik zit echt te wachten op een goed “niet Apple” ding en ben blij dat daar hier ook oog voor is. OkOk alle gerenomeerde telefoonmakers laten het afweten en de Iphone is echt vernieuwend geweest. Maar er zitten aan de Iphone zeker haken en ogen en ik zit dus met smart te wachten op een volwaardig alternatief!

    Idd, het probleem bij andere GSM consructeurs is dat ze het ene toestel na het andere uitbrengen en nadien een of twee keer nieuw firmware releasen en dan is de kous af. Apple heeft het daar goed begrepen door maar 1 toestel per jaar uit te brengen en allemaal gebaseerd op hetzelfde OS, dat maakt dat ze oudere toestellen mee verder kunnen doen ontwikkelen door de firmware up te graden.

  22. I bet the owners of this site have a windows phone site as well , all other phones have thier own site , if not yet give it a few days.;) makes me wonder how the writers can post opjective news as android version bashes iphone ,

  23. Ik vraag me echt af hoe ze dit gaan presenteren op dat congres.

  24. Origineel geplaatst door Vincent
    Dit toestel is dus compleet gericht op de amerikaanse markt. Daar zijn dit soort telefoons heel erg normaal. Beter gezegd, alle jongeren lopen met zo’n sidekick telefoon.

    Misschien kan het aan mij liggen, maar ik zit hier al enkele maanden en heb nog geen enkele ‘jongere’ hier op de universiteit met zo’n achterlijk model telefoon gezien hoor.

  25. Als dit telefoon uitkomt zal het de iPad flink wat gebash besparen.

  26. die camera…

  27. @magalie: Simpel: Met Steve Ballmer… :’D

  28. Prachtig. Om in de fik te steken.

  29. Mooi dat dit. Soort artikelen af en toe ook langskomen, niks mis mee! Wie vind dat het niet moet kunnen moet een eigen site beginnen!!
    Uiterlijk vind ik ook niet zo, maar zoals hierboven ook al gezegd is, aan de iPhone zitten ook diverse haken en ogen aan!

  30. Idd, iedereen lijkt te vergeten dat Apple een soort van dictatuur beleid heeft wat hun producten betreft en ook niet eens in staat is om de aanhoudende problemen met haarscheurtjes op te lossen.
    Apple is niet beter of slechter dan Microsoft, en dat velen zeggen dat het bestuursysteem van Apple veel stabieler is is te danken omdat Apple het op maat maakt naar HUN computersystemen, Microsoft maakt een OS voor 1001 verschillende fabrikanten en 1001 verschillende mogelijkheden can hardware combinaties, dan is het logisch dat er wel een wat fout gaat.

    Eigenlijk hoopte ik meer op een Zune HD variant als GSM van Microsoft, dat zou pas een geduchte concurent kunnen worden voor de iPhone.

  31. In een tijd waar user experience zo belangrijk wordt gevonden kan je naar mijn nederige mening mij niet wijsmaken dat grote massa’s zitten te smachten naar een toestel dat er uit ziet als deze….
    Bij mij komt een associatief gevoel omhoog van een 4-jarige. Dit is toch geen ontwerp voor volwassen weldenkende mensen?

  32. wat een gedrocht…

  33. Wat een lelijke telefoon

  34. @Roger
    Alsof de iPhone camera goed is. Die is ook om te huilen. Ja ik heb m ook.

  35. Afgrijselijk ding met een even afgrijselijke naam; Turtle (schildpad) welke mij het gevoel zou moeten geven dat het ook lekker snel werkt? Pfff wat een stelletje door en door sufgerukte stoethaspels heeft dat Microsoft in dienst zeg! Er komt geen eind aan de stroom misbaksels die ze produceren. Nog even het het potje is leeg! Waarom heet het ding niet gewoon Hi-tec poederdoos (HTP)? Omdat ze het spiegeltje vergeten zijn?

  36. Origineel geplaatst door magalie
    Ik vraag me echt af hoe ze dit gaan presenteren op dat congres.

    Helaas.
    Het lijkt dat Ballmer per ongeluk op eerste exemplaar heeft getrapt…

    http://www.youtube.com/watch?v=wvsboPUjrGc&feature=youtube_gdata

  37. Hm lelijk design.

  38. Lelijk!!

  39. AHHHHHHAHAHHAHA Wat een LELIJK DING!! =P..

    Wat is dit? the return of the 80’s? wuhahaha

  40. Alleen te koop bij Intertoys neem ik aan….?

  41. Wel gaaf dat Microsoft zich ook op deze markt begeeft. En ook vind ik de vormgeving gewaagd, maar wel heel mooi. Op http://www.gsmpedia.nl/microsoft-turtle vind je een geupdate review van deze telefoon.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.