Reacties voor: Microsoft Office voor iPad nu te downloaden als losse apps voor Word, Excel en PowerPoint

Microsoft Office is nu beschikbaar voor iPad. Het gaat om drie losse apps voor Word, Excel en PowerPoint die gratis te downloaden zijn. Voor documenten bewerken heb je een abonnement nodig.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Ik zag ook toen ik de persconferentie opende kort dat de iPhone-variant ook aangepast gaat worden. Ben benieuwd!

  2. Ik vraag me af wanneer Microsoft met zijn tijd mee gaat. Dit verdienmodel kan anno 2014 toch niet meer werken??

  3. Ik hou het lekker bij iWorks. Werkt prima op m’n iPad en voor het gebruik op m’n desktop idem dito. 🙂

  4. Microsoft One Note voor iOS heeft ook een grote update gekregen. Een (redelijk) mooi iOS 7 design.

  5. Ik gebruik op m’n iPhone Office Suite Professional. Momenteel in de aanbieding voor €2.

  6. Heerlijke programma’s! Kan ik iedereen aanbevelen.

  7. iworks is niet gratis apple wilt teveel geld vragen voor mensen met een oud ipad of iphone , als ik moet een nieuw ipad pf iphone kopen is iworks echt duur

  8. Origineel geplaatst door Vincent
    Ik vraag me af wanneer Microsoft met zijn tijd mee gaat. Dit verdienmodel kan anno 2014 toch niet meer werken??

    je zou ervan verschieten hoeveel bedrijven een office 365-license hebben. Dat houdt ook in dat hun personeel deze apps ook gratis kan gebruiken om te bewerken.

    Als particulier is het inderdaad veel te duur, maar voor bedrijven werkt dit license model gewoon perfect. (zo werkt het trouwens ongeveer ook voor Exchange & Lync enzo; telkens op basis van aantal calls)

  9. Mooi. Powerpoint werkt goed om op de iPad te tonen. Jammer dat je teveel moet betalen voor creëer- en update-functionaliteit. Maar voor ppt’s gemaakt op het werk met een MS Windows PC is dit goed om ze met je iPad te tonen.

  10. Via amazon is een abonnement nu $67.

  11. Officesuite Professional nu in de aanbieding. 27 maart

  12. Totáál niet interessant, wat moet ik met een Office-licentie voor vijf pc’s als ik het alleen of hoofdzakelijk op een iPad wil gebruiken??? De verplichte aanschaf van Office 365 is een misser van formaat en maakt Office voor de iPad tegelijk ook een van de duurste apps die er zijn. Blijf dus fijn bij iWorks, waar je trouwens als ‘bonus’ ook nog mee kan (Air)printen.

  13. Belachelijke prijs zo’n abonnement, is misschien leuk voor bedrijven, maar prive veel te duur. Ik gebruik gratis quick office, een prima gratis alternatief.

  14. Er zal natuurlijk wel interesse genoeg zijn maar blijkbaar moet je een abonnement nemen die zowel op PC (Mac) als op tablet werkt. Afzonderlijk zijn ze dus niet beschikbaar.

    Als ik bv. enkel Word of Excel op mijn iPad wil gebruiken ben ik alsnog verplicht om minimum een jaarabonnement te nemen op Office 365 inclusief gebruik op PC of Mac.

    Had liever gezien dat ik alles afzonderlijk kon kopen incl. op welk platform ik het wilde gebruiken.

    Deze laat ik voorbijgaan tot ik enkel Word & Exel kan kopen voor mijn iPad aan een eerlijker prijs. Sorry Microsoft maar hier doe ik dus niet aan mee ….

  15. @Fli

    Origineel geplaatst door Flieps
    Via amazon is een abonnement nu $67.

    Note: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.

  16. Ik wil best eenmalig een bedrag betalen, maar ik ga geen abonnement aanschaffen om eens in de zoveel tijd een documentje te bewerken. Dan blijf ik wel bij Pages of Google Docs.

  17. Quickoffice werkt perfect en kost niks, waarom uberhaupt voor MS Office betalen?

  18. Pages opent mijn Office bestanden prima, is gratis en niet nodeloos ingewikkeld. Hetzelfde geldt voor Numbers. De meeste mensen doen thuis niet veel meer dan een briefje tikken. Ik zie dus niet in waarom ik daarvoor zou betalen.

  19. Ben eigenlijk harstikke tevreden. Voor het eerst krijg ik Word documenten op mijn scherm zoals ze bedoeld zijn. De voetenoten staan op de goede plek, de sjablonen van mijn werk werken, ik kan reviseren en de opmerkingen van anderen goed zien… Het blijft natuurlijk Microsoft (ze leven van incompatibiliteit van hun bestandsformaat), maar het werkt wel. Beste tekstverwerker tot nu toe op mijn iPad.
    Verdienmodel is misdadig. Tegelijkertijd kan ik met mijn 365 abonnement nu wel Office draaien op onze 2 iPads, Macbook air en 2 iMacs, inclusief onder Windows onder virtualbox op die 3 Macs. Zal wel weer tegenvallen als volgend jaar die 99 euro weer wordt afgeschreven, maar ben voor nu best blij.

  20. Ik heb Office 2013 op de werk pc’s draaien en nu moet ik om het op de iPad’s te laten werken weer Office 365 aanschaffen.
    Belachelijk, ik vind dat daar een oplossing voor moet komen.
    Anders maar gewoon Documents to go en iWorks blijven gebruiken.

  21. Precies!

    Origineel geplaatst door Vincent
    Ik vraag me af wanneer Microsoft met zijn tijd mee gaat. Dit verdienmodel kan anno 2014 toch niet meer werken??

  22. Thanx ga ik checken, kijken of de nadelen ook zijn opgeheven.

    Origineel geplaatst door Maurice Hooijmans
    Microsoft One Note voor iOS heeft ook een grote update gekregen. Een (redelijk) mooi iOS 7 design.

  23. Nog veel te duur, het is namelijk niet eenmalig, maar tot in de eeuwigheid!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.