Reacties voor: ‘Microsoft Office voor iPad komt sneller dan je denkt’

Microsoft Office voor de iPhone bestaat al. Het wachten is nog op een iPad-versie van de app, waarmee je Microsoft Office-documenten onderweg kunt bewerken. Maar er is hoop: volgens Mary Jo Foley komt Microsoft Office voor iPad sneller dan verwacht, nog voordat de Office-versie voor Windows 8 verkrijgbaar is. Foley is al jarenlang actief als […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Ik heb zat aan de apple textverwerker en andere paketten die je tegenwoordig gratis bij je ipad krijgt

  2. @lordbachus:

    das gewoon kwestie van gewoonte en bang om over te schakelen. Pages en numbers zijn zeker waardige vervangers voor 90% van de gewone gebruikers. Mensen hebben enkel te lang vastgezeten aan office omdat er weinig alternatieven waren.

    Laat er vandaag een betere zoekmachine komen dan google, dan zal deze ook geen succes kennen wegens de inburgering van google.

  3. Op de Windows PC, met XP, werk ik nog met Office 2003, op de laptop met Vista met 2007, op de iMac met 2010 en op de iPad Air met de gratis erbij geleverde tools. Ik ben benieuwd of deze Office voor de iPad een succes gaat worden, ik schaf het iig niet aan!

  4. 100 euro.. Ze zijn niet goed wijs zekers!

  5. Hmmm… Zal vast toch geen macros ondersteunen… Anders wel interessant nieuws!

  6. Google… Sinds ze alle diensten achter dezelfde login gestopt hebben, heb ik mijn google account en gedrag drastisch gewijzigd. Een bedrijf die een business model heeft waar je betaald met je data ga ik niet mijn webhistorie, email geschiedenis, email contacten, google searches, youtube geschiedenis en ‘likes’, documenten etc etc etc geven.

  7. Sneller dan je denkt?

    Langer dan ik dacht ja

  8. Sneller dan je denkt? Haha. Microsoft heeft de boot al 7 keer gemist. Nu pages/numbers/keynote gratis is en icloud ondersteund heb je echt geen office meer nodig.

    Wat dachten ze trouwens toen ze alleen een iPhone versie uitbrachten? Nee, Microsoft heeft z’n langste tijd echt wel gehad.

  9. Als ze hier 4 jaar voor nodig hebben en dat dan nog sneller dan gedacht noemen?

  10. Ik ga er van uit dat dit sarcastisch is bedoelt. Of is het toch 2 jaar geleden uitgekomen maar wist niemand dat!

  11. Ik werk al een tijdje met Office op de iPad. Ik gebruik Office 365 en daardoor kon ik Office op mijn iPad installeren.

  12. Daaaaag! Ik ga toch niet 100 euro per jaar betalen!! Zijn ze wel wijs? Hoop dat het een vreselijke flop wordt! Dan maar naar alternatieven kijken… Alhoewel ik zelf toch geen documenten wil bewerken op een ipad.

    Maar 100 euro per jaar… Belachelijk

  13. Hahaha sneller dan je verwacht? Ik verwacht het al 4 jaar!!!

    Ik zit nu al lang aan de alternatieven

  14. Dit is volgens mij ook meer bedoeld voor de bedrijven die hun medewerkers een iPad meegeven voor hun werk. Voor hun is €100 euro peanuts. Dus niet voor de huis, tuin en keuken gebruikers.

  15. Kom nog regelmatig mensen tegen die op verouderde pc’s en software werken. Wellicht is dit voor hen ideaal. Zakelijk gezien is 100euro idd peanuts!

  16. Alles moet ik kopen maar dat wil ik niet. Alles gaat via iTunes.

  17. Misschien moet er even vermeld worden dat de 100 euro niet alleen maar dient voor office op de ipad. Het omvat wel iets meer dan dat! Dit is namelijk onderdeel van het office 365 pakket.

  18. @Beaunois: Ik neem aan dat je dan de 2x uitgerekte versie van de iPhone-app gebruikt? Of gewoon Office 365 in de browser?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.