Tetris nu gratis te downloaden via Apple Store-app

Tetris voor iPhone is gratis te downloaden via de Apple Store-app.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

tetris-steentjesApple geeft momenteel de gameklassieker Tetris gratis weg via de Apple Store app (dus niet via de App Store). Normaal betaal je er €0,89 voor, maar wie de moeite neemt om via de Apple Store-app een promocode aan te maken krijgt de game gratis. Tetris werkt volgens het bekende principe: neervallende blokken ronddraaien en laten vallen, zodat ze een rij volmaken. Tetris lijkt nog steeds op het origineel, maar is wel met z’n tijd meegegaan.

De bediening is aangepast voor het touchscreen van de iphone en er zit een Galaxy-modus in, waarbij je meerdere levels kunt spelen. In deze uitvoering van de game zit ook de Marathon Mode, meer gericht op de hardcore spelers. Met Tetris Rank kun je zien hoeveel rijen je hebt weggewerkt. Tetris is alleen geoptimaliseerd voro de iPhone en vereist iOS 5.0 of hoger. Natuurlijk krijg je van EA alle kans om nog wat in-app aankopen te doen, oplopend tot wel €89,99. Maar het is goed mogelijk om zonder die extra aankopen lol te hebben van deze game.

Let op: voor deze gratis download moet je in de Apple Store-app zijn, niet in de App Store. Lees onze handleiding om precies te weten hoe je van de actie gebruikmaakt. In België is geen fysieke Apple Store en daarom is er ook geen Apple Store-app.

tetris-gratis-apple-storeVorig jaar verscheen er een nieuwere variant van Tetris met de naam Tetris Blitz en een iets afwijkende gameplay, die niet door iedereen gewaardeerd werd.

Sinds augustus 2013 geeft Apple al op deze manier gratis apps, boeken en andere iTunes-cadeautjes weg, die meestal een maand lang te krijgen zijn. Vorige maand kreeg je nog de 7 Minuten Workout-app. Ga naar de Apple Store-app, open het tabblad Stores en bij de dichtstbijzijnde locatie is het gratis aanbod te zien. Het aanbod geldt tot 7 april 2014 en lijkt wereldwijd te gelden in alle landen waar de Apple Store-app beschikbaar is (dus niet in België).

Downloaden: Apple Store (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:23
Categorie Uncategorized
Onderwerpen game, tetris

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.