Reacties voor: Microsoft niet onder de indruk van iPhone-cijfers

Microsoft's Robbie Bach is niet onder de indruk van de verkoopcijfers van de Apple iPhone. Operators willen keuze en dat kan Microsoft bieden, meent Bach.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 30 reacties

  1. Maarja microsoft heeft een grote mond zoals altijd, eerst zien dan geloven meneer Bach!

  2. dat ze eerst zelf iets maken he!

  3. “Normaliseren” zoals de xbox en zune disasters.
    Had onze Robbie niet al lang en breed vertrokken moeten zijn?
    Wat zit hij eigenlijk de hele dag te doen?
    Die Bokito te dresseren die steeds over de stage tuimelt ?

  4. Ok windows mobile is niet zo stabiel als iPhone os maar er is wel veel meer openheid en zij voeren ook geen dictator bewind zoals Apple wel doet. Ik denk dat deze man nog wel eens gelijk gaat krijgen, ik denk dat windows mobiel 7 net zo “groot” gaat worden als wm 6.

  5. Thomas, heb jij ooit ‘ Win nu een Windows Mobile 7 compatible device!’ reclame gezien op tv?
    iPhone OS verhinderd gewoon dat WM7 even groot wordt als WM6.

    En meer programma’s voor een mobile os zijn er nog nooit geweest.
    (Zo stabiel is Mac Os mobile niet hoor.. )

  6. Ik sta er ook totaal niet van te kijken. Het was wel te verwachten dat die iphone tyfus goed verkoopt.

  7. Microsoft is jaloers. En Logisch dat ze veel verschillende merken willen en modellen voor providers omdat WM7 op zijjn beurt gewoon stinkt dus veel vernieuwing nodig heeft.

    Maarja voor de liefhebbers succes. Ik begin er niet aan

  8. voor de fans van het genre maakt mickysoft perfecte software… beter is er niet. En daar mogen ze best trots op zijn in Redmond.

  9. @4saus – Het gebruik van Mickeysoft is wel heel gedateerd hoor. Het bedrijf heet Microsoft (en dus geen Mickeysoft, Micro$oft of welke andere flauwe variatie ook)

  10. Deze uitspraak past precies in het volgende rijtje. Als je wilt lachen moet je deze link maar even volgen: MacDailyNews

  11. MS is goed in troep op iedere PC die je in de winkel koopt te mogen / kunnen installeren. Dat het middeleeuwse troep is, maakt niet uit. Het klootjesvolk koopt het toch wel. Mij niet gezien.

  12. Het ruikt hier naar een verdeeld MS/Apple-kamp.. Try to pick the best of both sides!!
    (oh ja, geef eens commentaar wat relevant is!!)

  13. zo slecht is xp niet, en een Mac is me nog te duur. Maar een windows telefoon gaat me echt te ver, iphoneOS ftw!

  14. Heb maar 1 ding te zeggen over de dagelijkse MsMobile versies:

    “If you put lipstick on a Pig, It’s still a Pig”

  15. Ik heb al heel lang WM gebruikt en ben ook wel een liefhebber van MS, maar ik heb op 11 juli een iphone opgehaald en god wat ben ik blij met het apparaat. Zoals apple zelf in tutorials aangeven.

    “Build solutions not features”

    Dit is iets wat ik juist zo goed vind aan de iPhone. De mogelijkheden die het heeft zijn gewoon goed uitgewerkt en tuurlijk zijn er altijd wel dingen die je liever anders hebt, maar overal gezien werkt het gewoon.

    Mag hopen dat MS windows mobile eens goed onder handen neemt en niet zoals bij vista hoog van de daken schreeuwt dat het beter en compleet anders is en vervolgens niks waarmaken.

    de kracht van Apple is juist eenvoud, keuze uit een handje vol producten en niet tig dingen aanbieden die allemaal net niet voldoen aan alle wensen.

  16. Het klinkt natuurlijk heel jaloers, maar ergens heeft de man wel gelijk.
    De volgende update van de iPhone mag wel heel wat innovatie brengen anders wordt de iPhone bedolven onder de concurrentie, die één voor één al een technische voorsprong hebben.
    Nu is techniek niet het enige verkooppunt van de iPhone, maar uiteindelijk zal Apple toch mee moeten liften, niemand wil immers flink betalen voor een telefoon met verouderde techniek.
    Gelukkig heeft Apple die mogelijkheid, dus laten we hopen dat ze er weer wat moois van maken volgend jaar.

  17. @Thomas
    Precies!

  18. gezeik van 2 kampen weer..en hier en daar wat fanboy’s die alleen dit willen kopen en niet anders.
    Ik heb XP computers en dat bevalt me prima, maar qua telefoon is de Iphone het beste wat ik tot nu toe ooit heb gehad..
    Ik kijk gewoon wat me meer bevalt..Windows, Apple..kan me niks schelen..kies per keer zelf wel.

  19. Je hebt geen keuze gemaakt want die MS troep zit standaard op iedere PC die je koopt, wat voor uitgekotste troep het ook mag zijn…

    Origineel geplaatst door Dejivegezeik van 2 kampen weer..en hier en daar wat fanboy’s die alleen dit willen kopen en niet anders.
    Ik heb XP computers en dat bevalt me prima, maar qua telefoon is de Iphone het beste wat ik tot nu toe ooit heb gehad..
    Ik kijk gewoon wat me meer bevalt..Windows, Apple..kan me niks schelen..kies per keer zelf wel.

  20. Origineel geplaatst door Dejivegezeik van 2 kampen weer..en hier en daar wat fanboy’s die alleen dit willen kopen en niet anders.
    Ik heb XP computers en dat bevalt me prima, maar qua telefoon is de Iphone het beste wat ik tot nu toe ooit heb gehad..
    Ik kijk gewoon wat me meer bevalt..Windows, Apple..kan me niks schelen..kies per keer zelf wel.

    Totaal gelijk.

    De reactie van MS was trouwens heel voorspelbaar. Dit is direct ook het nadeel van MS. Ze zijn te voorspelbaar.

  21. Origineel geplaatst door ErpJe hebt geen keuze gemaakt want die MS troep zit standaard op iedere PC die je koopt, wat voor uitgekotste troep het ook mag zijn…

    Goh, toen ik mijn PC kocht stond er toch echt geen OS op. Maar als ik een Mac koop staat dat zonder dat ik daar wat aan kan doen die Mac OS X troep op! Belachelijk!

  22. sorry maar WM is veelste ingewikkeld voor de simpele gebruik moet je toch Apple zijn. En daarom zullen er meer iPhones verkocht worden als WM gebaseerde apparaten. IPhone gebruikers zullen ook waarschijnlijker een volgende iPhone kopen wanneer die uit komt, tot tegenstelling van WM gebruikers. Iedereen die ik ken die geen zakelijke gebruiker is en een Wm apparaat hadden hebben terug gegrepen maar een oude nokia en zeggen ” nooit meer wm want het is te moeilijk”.
    Dus iPhone moet hun zakelijk gebruik versterken en dan winnen ze zeker van RIM en Co.

  23. Haha, De grote jongens kunnen natuurlijk niet toegeven dat het wel goed vinden! 🙂

  24. Origineel geplaatst door ErpJe hebt geen keuze gemaakt want die MS troep zit standaard op iedere PC die je koopt, wat voor uitgekotste troep het ook mag zijn…

    Kerel je kan ook gewoon keizen voor OSX of een van de 100 Linux varianten, dus wat is je probleem???

  25. Wat een gezeur weer hier. Op dit moment is de iPhone wat mij betreft mijn keuze op dit moment. Gewoon de beste nu. Als WM7 iets moois wordt stap ik zo weer over. Kijk nu eens een kee objectief naar iets. Beide bedrijven zijn VER van fris. Microsoft is altijd al dominant geweest en Apple probeert zelfs de laatste stuiver nog uit je zak te koppen en het woord openheid staat niet eens in hun woordenboek, dus ga nou niet roepen dat het ene bedrijf beter dan het ander is.

  26. wat een beetje stoken allemaal los maakt zeg :p

    Blij te zien dat het ook netjes kan. Zonder persoonlijke antwoorden op de man af.

    Ik zie graag iedereen voor de volle 100% aan de Mac. Maar dat zal nooit gebeuren om dat een groot deel prima te vreden is met wat hij heeft staan.

    En daarbij geld nog altijd. Wat je niet ken kan je niet missen.

    Als mickysof… Microsoft uit het niets de moeite neemt om te zeggen dat Apple mobiele OS geen indtuk op ze maakt dan zegt dat al een heel hoop overhun wereld beeld. Apple groeit als kool. En zal WM snel voorbijstreven. Ondanks de gebreken.

    De kracht zit m bij Apple in software en minder in een breede hardware line-up. 1softupgradable hardware set bied je meer flexibilieteit in je mogelijkheden dan een veelzeidig handset aanbod met allemaal de zelfde software. Dan gaat namelijk de focus liggen op ondersteunig van hardware in plaats van innovatie en mogelijkheden

    Dat laatste daar kiest Apple voor.
    1handset en software die die handset steeds beter maakt.

    Microsoft heeft bewezen dat hun aanpak werkt maar Apple laat zien dat het anders kan. En veel ex WM klanten hebben de overstap al gemaakt naar de iPhone en ik denk dat er meer en meer zullen volgen.

    Als het geen indruk maakt waarom dan zon statement? Ze zijn gewoon zenuwachtig omdat ze de leegloop voelen. Ze schermen met wil does mobile 7 dat ng niet eens af is. Het zijn stuiptrekkingen om niet nog meer mensen te verliezen.

    Als de verkoop van iPhones zo door gaat dan hebben ze weldegelijk iets om van onder de indruk te zijn. En bang voor te wezen. Beter komen ze met iets dat KNALT EN ECHT EEN WOW FACTOR HEEFT

    RIM Symbian android en Apple zijn nu echt een serieus gevaar voor WM. Ze zijn blind als ze dat niet in zien. Als ze hopen dat door dit statement de klanten ook geloven dat er niks aan de hand is dan zijn ze ook nog eens naif en dom.

  27. Heel leuk, maar wanneer komen ze eens met een simpele feature als copy-paste en sms forwarding, mms etc.?

  28. Apple komt vast snel uit met andere iphones. Iphone pro met iets groter scherm of zo, iphone ladies met andere vormgeving, cut and paste software

    Zij horen natuurlijk ook die vragen over cut en paste, de noodzaak om meerdere designs uit te brengen

    Wie weet gevens ze het OS wel aan derden! Een LG Prda iphone? wie weet….

  29. Apple heeft het toch niet nodig om zijn OS aan een ander in licentie te verkopen? Dat doen ze met OSX voor de Computers die ze verkopen ook niet.
    Mensen KOPEN juist speciaal een Mac voor het totaal plaatje. Hard en software in de zelfde pas. netjes op elkaar afgestemd.

    Andere iphones gaan er ongetwijfeld aan komen.

    Maar dan op de zelfde manier en timing als hoe dat met de iPods is gegaan. Apple komt er pas mee op het moment dat de rek er een beetje uit is.

    Zo was dat met de ipod ook. De ipod was bekend en populair de conculega’s en kopieer machines waren bij. en apple introduceerde nieuwe lijnen om ze weer af te schudden.

    Voorlopig zal apple geen nieuwe (extra) modellen lanceren volgens een state ment van Tim Cook en Steve Jobs tijdens de presentatie van de cijfers afgelopen kwartaal. Voor apple zit het voordeel m nou precies in de software die de bestaande handsets kan verbeteren. Daardoor kunnen ze het af met 1 model per jaar en ze kunnen de oudere modellen op die manier ook optimaal blijven ondersteunen. wat features beveiliging en stabiliteit betreft.

    Ik ben blijere klant van apple met een iphone die het na 3 jaar nog prima doet en bovenal bij de tijd is door een aantal software updates dan wanneer ik per update een nieuw beter model had moeten kopen.

    het zijn alle bij werkende verkoop strategien.
    Ik denk dat apple op hun manier meer en meer klanten tevreden houd dan wanneer ze per feature(software) update ook met een nieuw toestel op de proppen waren gekomen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.