Reacties voor: MedApp geeft meer grip op je medicijngebruik

MedApp brengt jou dichter bij je apotheek. De app vertelt je namelijk wanneer je je medicatie moet innemen en laat je bijsluiters lezen, maar laat je ook herhaalrecepten naar de apotheek versturen.
Lees het complete artikel → MedApp geeft meer grip op je medicijngebruik
Eveline Meijer -

Reacties: 4 reacties

  1. Erg fijne app. Tijdlang gebruikt en alle medicijnen, zowel uit het ZKH als apotheek, eenvoudig te scannen. Ook herhaalrecepten aanvragen ging erg makkelijk via de app bij mn eigen apotheek

  2. Gebruikte altijd medisafe maar MedApp heeft meer mogelijkheden, zoals herhaal recepten etc, keus is snel gemaakt……dag medisafe.

  3. Lijkt me een erg handige app en ga hem direct testen. Goed initiatief om de gezondheidstak zo een stapje dichter bij de patient te brengen daar je bewuster bezig bent met een app, vind ik.

    Ik ben erg moeilijk te been en heb vaak ondraaglijke pijn maar met de apps health en gezondheid push ik mezelf om in ieder geval die verdomde 30 min te halen. Lukt niet altijd maar zo zie je maar wat zo’n app met je kan doen. Uiteindelijk moet je het wel zelf doen maar een duwtje in je rug is vaak erg irritant maar uiteindelijk wel gezond!

  4. Ik gebruik Medisafe al een tijd. Ik heb deze MedApp geprobeerd. Veel potentieel, zeker als ik zo verbinding met mijn arts/apotheek over mijn medicatie kan houden.
    Mooi dat de medicatie door te scannen precies kan worden ingelezen. Mijn apotheek kon ik echter niet vinden in de lijst, ook niet met diverse zoekstrings.

    Voordeel van Medisafe, waardoor ik deze behoud, is dat die een Apple watch app heeft.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.