Reacties voor: Marktplaats verbetert messaging-functies: geen e-mail meer nodig

De Marktplaats-app verbetert de messaging-functies, zodat je helemaal geen e-mail meer nodig hebt. Alle communicatie doe je binnen de app.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Mijn originele Marktplaats account was onbruikbaar geworden omdat ik geen toegang meer had tot de mailbox van m’n vorige provider. Wijzigen kan niet omdat er naar het niet meer bestaande e-mailadres een activatielink wordt gestuurd.

    Met de messaging functie kan ik marktplaats gebruiken zonder mail, en dus m’n originele account weer gebruiken. Erg fijn. Een 10+ jaar oud marktplaats account is toch beter om mee te verkopen dat eentje van een jaar.

  2. Eindelijk niet alles dubbel. Blij mee 👍🏻

  3. Tja. Dat is wel beter. Maar kunnen ze dan ook iets doen aan die mensen die zeggen dat ze dingen gaan opsturen naar niet doen?

    Ik kan dit laatst tegen: http://www.gedupeerdopmarktplaats.nl

  4. Is wel heel fijn dat ze dat gewoon veranderen zonder het even te vragen weg bijlage met track & trace…

  5. Helaas is deze app total niet bug vrij. Ik word er niet goed van de melding: ‘Geen internet verbinding’. Hoezo?? ik heb prima verbinding maar nee hoor…. Hoop dat ze het snel oplossen.

  6. Aan de ene kant fijn.
    Maar heb wel het idee dat ik van veel mensen geen reacties meer krijg op mijn berichtjes.
    Vraag me af of iedereen weet dat ze geen mail meer ontvangen en dat ze in de app bij berichten moeten kijken.

  7. Als je gewend was om zowel van de iPad (app) als vanaf home computer “zaken te doen” op Marktplaats is het waardeloos: geen email berichten meer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.