Reacties voor: Apple’s MagSafe Duo Charger nu verkrijgbaar bij de Apple Store

De MagSafe Duo Charger is officieel in de verkoop gegaan. Apple kondigde de dubbele oplader tijdens het iPhone-event in september aan, maar bracht vervolgens alleen de enkelvoudige lader uit. Nu kun je ook de MagSafe Duo Charger aanschaffen, waarmee je een iPhone en een Apple Watch tegelijk kunt opladen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Zit te twijfelen ben gek op Apple maar 149€ 🤔daarentegen zit ik ook vrij vaak in hotels dus ook weer handig. 🤔🤔

  2. 149 euro en dan moet je nog eens de lader ook apart kopen? Volgend jaar de kabel ook apart?

  3. Hoe mooi die er ook uit ziet en lekker compact(Als je hem dicht klapt), ik ga geen 150 euro uitgeven aan een stekkertje om hem op teladen!!.
    Ik heb ooit via coolblue of apple website weet niet meer er 1 gekocht van Belkin, deze was 40 euro ofzo deze laat mijn iphone prima op.

    De watch dan maar met zijn eigen lader lekker boeiend, deze usb kabel hiervan heb ik in mijn router gestopt(En laad hem prima snel genoeg op).
    Alleen het stukje waar je hem oplegt zie je hem nog op de tv meubel, dan maar 2 aparte laders maar werkt prima.

  4. Is even duur als de belkin 3 in 1 MagSafe dock…..dat ziet er ook een stuk mooier uit en je kan je AirPods draadloos ermee laden. Ik spendeer liever daar mijn geld aan uit dan dit 😂 zal nog deze maand uitkomen

  5. Ik vind hem echt schandalig duur maar Dat is mijn mening en de hem wel Koopt zal er vast blij mee zijn
    Maar ik sla over

  6. @Marcel: Wat maakt deze oplader zo handig voor in hotels?

  7. Te gek voor woorden. 149,- euro voor een stukje plastic met wat spoeltjes. Echt niet normaal.

  8. Voor welk probleem is deze oplader ook al weer de oplossing….?

    (charger, snoertje en lader versus watch charger , snoertje en lader)

  9. @Robert: twee in 1 maar twijfel nog steeds

  10. Origineel geplaatst door Carel
    Voor welk probleem is deze oplader ook al weer de oplossing….?

    (charger, snoertje en lader versus watch charger , snoertje en lader)

    Zo zie ik het ook. Zelfde geldt voor de normale MagSafe oplader. Of je nu de MagSafe magneet op je iPhone klikt of de lightning connector in de iPhone steekt maakt qua gemak voor mij niet uit. En met de gewone lightning kabel laadt de iPhone ook nog eens sneller op.

  11. @Marcel: Die 2 stekkers/ kabel van je watch en iphone nemen net zo veel plek in beslag(In je koffer of tas), of te wel zowat geen ruimte.

  12. @Dennis:
    Klopt maar dan moet je wel 2 lege stekkers in je hotel hebben. En dan ook soms 2 converters. Ik ken het probleem. Ik heb nu alleen een stekker van xtorm met 4 usb ingangen als oplossing.

  13. Origineel geplaatst door Philip
    @[Dennis](#comment-866613):

    Klopt maar dan moet je wel 2 lege stekkers in je hotel hebben. En dan ook soms 2 converters. Ik ken het probleem. Ik heb nu alleen een stekker van xtorm met 4 usb ingangen als oplossing.

    Daar ben je toch veel goedkoper mee af? Ik heb ook zo’n stekker met usb ingangen. En de intl stekkers kan ik gewoon verwisselen. Heeft me misschien 20 euro gekost

  14. Door de jaren heen zoveel kabels verzameld dat ik deze eerst is op ga gebruiken Heel die overstap naar usb c is dikke zever en enkel goed voor nog meer kabels dus voor mijn watch AirPods en iPhone Magic Mouse en keyboard gebruik ik gewoon nog de oude kabels die usb c verdwijnen de kast in mits ik er toch geen laders voor heb

  15. Het is wel een premium ding. Mooi design. Erg klein en handig om mee te nemen en je 2 dervices kunt opladen met een enkele kabel. Hij kan zo in me werk tas. De meeste docks zijn toch echt wat te groot. Je voelt wel dat het kwaliteit is. De prijs is wel echt ontzettend hoog. Snap dat het voor veel mensen niet de moeite waard is. In mijn geval dus wel.

  16. Ik ben benieuwd naar het verschil: € 17,18 😅

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.