Wallpapers met onzichtbare mappen

Deze ‘magische wallpapers’ maken je iPhone-mappen onzichtbaar

Met een trucje kun je mappen op je iPhone onzichtbaar maken. De 'magische wallpapers' die je daarvoor nodig hebt, vind je hier.

Regelmatig duiken er nieuwe trucs op om de app-mappen van je iPhone onzichtbaar te maken. De nieuwste truc zorg dat er geen mappen meer te zien zijn en dat je de icoontjes in een zelfgekozen patroon op je homescreen kunt zetten. Magie? Welnee, je hebt er alleen wat speciale wallpapers voor nodig.

Wallpapers met onzichtbare mappen

Apple voegt steeds meer eigenschappen aan iOS toe waar je geen jailbreak meer voor nodig hebt. En er worden steeds nieuwe trucs mogelijk waarmee je iets bijzonders kunt doen. Zoals deze wallpapers, gemaakt door Twitter-gebruiker @heyeased. Hij maakte de ‘Magic Folders’-wallpapers waarmee je de achtergrond van mappen kunt laten verdwijnen. Hij maakte ook een serie bijpassende iconen in dezelfde kleur, die ervoor zorgen dat je ‘gaten’ op je homescreen krijgt. Zo kun je mooie patronen maken, precies zoals je het zelf wilt.

Hier kun je de Magic Folder-wallpapers downloaden:

Je activeert deze wallpapers op de gebruikelijke wijze: druk erop om ze op te slaan en stel ze in.

Inmiddels heeft @heyeased alweer iets nieuws bedacht: een wallpaper die twinkelt als je het heen en weer beweegt. Dat is te danken aan een speciaal patroon, zoals je op de afbeelding hieronder ziet. Hij heeft maar liefst 24 varianten gemaakt. Als je Japans kunt lezen vind je hier de uitleg.

Twinkel-wallpapers van Heyeased

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 maart 2017, 16:00
Categorie Achtergrond
Onderwerp wallpaper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.