Monterey review: vrouw met MacBook

Reacties voor: Problemen met macOS Monterey 12.3? Apple heeft er nu een aantal gefixt

Sinds de komst van macOS Monterey 12.3 ervaren sommige gebruikers diverse problemen, onder andere met het beeldscherm en gamecontrollers. In een nieuwe update is een aantal problemen opgelost.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Hyperdrive USB-C hub werkt niet meer. Een bekend probleem volgens de Apple Support Community. PRAM/SMC gereset, even effect, daarna weer hetzelfde probleem van het niet herkennen van USB-C poorten.

  2. Origineel geplaatst door Maddriver371
    Hyperdrive USB-C hub werkt niet meer. Een bekend probleem volgens de Apple Support Community. PRAM/SMC gereset, even effect, daarna weer hetzelfde probleem van het niet herkennen van USB-C poorten.

    Heb je save boot al geprobeerd

  3. Meer mensen bij de batterij hopeloos snel leeg is?

  4. Tweede scherm aan de imac 24 werkt bij mij alleen via herstart. Had gehoopt dat dit opgelost zou worden bij de update

  5. Het probleem met de externe beeldschermen is heel herkenbaar. Wij hebben 3 Mac mini’s op werk en ze hebben allemaal dit probleem. Vaak ontstaat het na een periode van afwezigheid en dat dan de Mac uit slaapstand slechts op 1 van de 2 aangesloten beeldschermen beeld weergeeft. Een oplossing is indd de stekker eruit en erin doen. Maar een paar keer op een dag is vervelend. De tijdelijke oplossing die bij ons het beste werkt is een usb c naar displayport gebruiken ipv usb c naar hdmi kabel.

  6. Origineel geplaatst door Rik
    Het probleem met de externe beeldschermen is heel herkenbaar. Wij hebben 3 Mac mini’s op werk en ze hebben allemaal dit probleem. Vaak ontstaat het na een periode van afwezigheid en dat dan de Mac uit slaapstand slechts op 1 van de 2 aangesloten beeldschermen beeld weergeeft. Een oplossing is indd de stekker eruit en erin doen. Maar een paar keer op een dag is vervelend. De tijdelijke oplossing die bij ons het beste werkt is een usb c naar displayport gebruiken ipv usb c naar hdmi kabel.

    Helaas heeft mijn iMac alleen usb-c aansluitingen

  7. (Red.) Artikel bijgewerkt na verschijnen van macOS Monterey 12.3.1.

  8. Bluetooth (Mac)toetsenbord werkt niet in Finder. Overige programma’s werkt hij naar behoren.

  9. Op de iMac M1 24 inch is probleem tweede scherm via hdmi niet opgelost met de update. Werk nu maar met usb-c naar displayport kabel. Dat werkt wel.

  10. Wat opvalt bij het opnieuw proberen van de usb-c naar hdmi kabel. De hdmi stekker wordt meteen heel warm.

  11. Mijn iMac 5K is niet meer geschikt voor de nieuwste macos versie. Nu krijg ik vrijwel dagelijks een melding dat er nieuwe functies zijn met het nieuwe besturingssysteem. Ik kan zelfs op download klikken. Dan schakelt het systeem over naar de updates-app van macos. En dan zegt ie dat het dus niet kan. Iemand enig idee hoe ik van deze meldingen afkom ..?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.