MacBook Pro M3

Reacties voor: Gerucht: ‘MacBook met mobiele data in zicht door komst eigen Apple-modemchip’

Kunnen we over een aantal jaar een MacBook met mobiele data in de winkel vinden? Een bekende Apple-journalist denkt dat dit zomaar kan gebeuren.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Misschien een stomme vraag, maar wat is het praktische nut hiervan?

    Op dit moment maak je even verbinding met je telefoon en je bent klaar. Lijkt me een beetje een overbodige feature. Of mis ik iets?

    • @Kaas: Dat kan natuurlijk, maar is niet praktisch als je echt afhankelijk bent van een internetverbinding. De hotspot valt nogal eens weg of wordt verbroken als je de MacBook dichtklapt. Ook voor zakelijk gebruik kan het een welkome toevoeging zijn. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de iPad met mobiele data.

    • Als ik mijn telefoon gebruik als hotspot en een telefoontje krijg op mijn secundaire lijn, welke geen data heeft, valt de hotspot dus uit.
      Daarom lijkt mij een MacBook met eigen dataverbinding erg handig.

  2. Wellicht een AppleTV en een opvolger-van-de-Airport in één

  3. Lijkt me een welkome aanvulling in de vorm van een e-Sim. Heb nu een MS laptop van de zaak met sim voor noodgevallen en eerlijk gezegd gebruik ik dit in NL nog nauwelijks. Echter in Duitsland en Italië kan het (nog) bijna niet zonder in het “veld”. Privé is een hotspot prima maar zakelijk ja graag.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.