Maak van je iPhone een Kindle Fire (jailbreak)

Een aankomende jailbreak vervangt het vertrouwde iOS homescreen met die van Amazon's Kindle Fire. In een video demonstreert de ontwikkelaar alvast hoe dit er precies uitziet.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone Kindle FireWil je dolgraag Amazon’s Kindle Fire, maar geef je er liever niet teveel geld aan uit? Dan kan een aankomende jailbreaktweak misschien wel soelaas bieden. De tweak in kwestie verandert de homescreen van je iPhone in de interface die je ook hebt op een Kindle Fire. In een video demonstreert jailbreaker falcon212 hoe dit er precies uit ziet.


Alleen de homescreen lijkt door de jailbreaktweak veranderd te worden. Op plekken die vertrouwd zijn voor de Kindle Fire worden de app-iconen van iOS geplaatst. Hierdoor veeg je niet meer door meerdere pagina’s vol met apps en mappen, maar door scrollbare lijsten. Volgens de ontwikkelaar zitten de volgende functies in de tweak:

  • Scrollbare dock-iconen
  • Te veranderen wallpaper en dock image
  • Meerdere standaard homescreens: Newsstand, Favorieten en Games
  • Door elke rij kun je bladeren (bij Favorieten en Games-tabs)
  • RSS-nieuwsticker
  • Weerwidget
  • Compatibel met iOS 4 en iOS 5.

De tweak komt binnenkort uit en is dan te verkrijgen via de MacCiti repository en TheThemeOut. Hij zal dan $2,49 kosten.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0WQardIOqDk

Amazon

Amazon is een van de bekendste internationale webshops voor elektronica, huishoudartikelen, speelgoed, levensmiddelen en meer. Je kunt bij Amazon ook terecht voor goede Apple-deals. Amazon is sinds 2020 met een eigen versie van de webshop actief in Nederland en biedt vaak goedkope aanbiedingen, ook voor tech. Met een Amazon Prime-abonnement profiteer je van allerlei voordelen, zoals gratis verzending. Bekijk de de beste Amazon Nederland deals en hoe je lid wordt van de streamingdienst Amazon Prime Video. Er is extra voordeel te halen tijdens het jaarlijkse evenement Amazon Prime Day.

Amazon

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.