Reacties voor: Met Live Pictures Cam maak je Live Photos op elke iPhone

Met Live Pictures Cam maak je met je oudere iPhone Live Photos zoals met de iPhone 6. Bovendien kun je in Live Pictures Cam allerlei zake instellen, zoals de lengte van de Live Photo.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Kun je die foto’s ook als afbeelding doen en dat ze dan nog steeds bewegen?

  2. Kan ik ze dan ook op watch zetten?
    En dan bedoel ik als live Phone dus bewegend…

  3. Met andere woorden: dit is gewoon een software dingetje. Apple kan het dus makkelijk toevoegen aan de iPhone 6, 5s en ouder.

  4. Is gewoon een stopframe in een stukje film. Lage kwalitijd foto

  5. Jammer van het kopen van de app. Kun je ook gewoon een stukje video opnemen. Misschien werken ze op de Apple watch dat zou dan wel weer leuk zijn

  6. Werkt het dan ook op de watch ? Of maakt deze app er een video of gif van ?

  7. Origineel geplaatst door Referix
    Met andere woorden: dit is gewoon een software dingetje. Apple kan het dus makkelijk toevoegen aan de iPhone 6, 5s en ouder.

    Inderdaad, ik denk dat he gelijk hebt. Apple presenteerde het als een exclusieve optie van de iPhone 6s (Plus), maar dat lijkt dus niet het geval.

  8. Uiteraard komt er veel software bij kijken maar bedenk wel dat er ook wel wat extra geheugen nodig is om het ‘filmpje’ al op te slaan voordat je de live foto maakt. Ook kan het met stroomverbruik van de nieuwe camera te maken hebben wat waarschijnlijk lager is. Bij Apple is met meestal zo dat als iets niet perfect werkt ze het op vorige modellen niet gebruiken.

  9. @VeErik: je kunt ze inderdaad op de Apple watch zetten ik heb het net geprobeerd en werkt

  10. Als je ze opslaat in de camera rol bewegen ze dan ook of???

  11. @stefan: ja als je je vinger op het scherm doet gaan ze bewegen . En op de Apple watch ook ! Echt super Cool

  12. Prachtig. Waar zou ik de wallpapers van iPhone 6S kunnen vinden voor mijn iPhone 6 plus?

  13. Nice 😊

  14. Zoals het in het artikel beschreven staat is dit niet precies hetzelfde als de Live Photos van de iPhone 6s (Plus). tenzij ik iets verkeerd begrepen heb in zowel de werking van Live Photos als van deze app. De opname start nl. pas wanneer je op de knop gedrukt hebt, waarna de statische foto òf aan het begin gemaakt wordt (waardoor je dus 1 foto + x sec. video erachteraan krijgt), òf aan het eind (waardoor je dus eerst x sec. video opneemt, waarna op het laatst de foto wordt vastgelegd), òf “middenin” (waardoor je eerst x/2 sec. video opneemt, de foto vastlegt en nog eens x/2 sec. video).

    Wat hierin cruciaal is, is dat de opname pas start als je op de knop drukt. Als ik het goed heb begrepen, werkt het bij Live Photos zo dat de opname continu doorloopt zodra de foto-app geopend is en Live Photos ingeschakeld is. Als je dan op de knop drukt, wordt op dat moment de foto genomen, de laatste paar seconden video uit de buffer ervoor geplakt en nog een paar seconden video erachter opgenomen. Het verschil is dus dat de Apple foto-app een paar seconden “pakt” voordat je zelf op de knop drukt, terwijl bij deze app de opname niet éérder kan starten dan wanneer je zelf op de knop drukt. En dat geeft juist een belangrijk deel van de toegevoegde waarde bij de Apple oplossing.

    Of zie ik het verkeerd en heb ik iets verkeerd begrepen/gelezen?

  15. @Alfred: nee klopt niet helemaal in de app beschrijving staat dat je de mogelijkheid hebt om de foto aan het begin midden of einden. Te maken van een clip.

  16. Origineel geplaatst door WimN
    Uiteraard komt er veel software bij kijken maar bedenk wel dat er ook wel wat extra geheugen nodig is om het ‘filmpje’ al op te slaan voordat je de live foto maakt. Ook kan het met stroomverbruik van de nieuwe camera te maken hebben wat waarschijnlijk lager is. Bij Apple is met meestal zo dat als iets niet perfect werkt ze het op vorige modellen niet gebruiken.

    Is het bij Apple, en overigens ook hun concurrentie, niet ook gewoon zo, dat nieuwe ontwikkelingen geleidelijk en verspreid over opeenvolgende types iPhone toegepast worden? Juist om hiermee ieder jaar iets interessants te kunnen bieden, maar net niet vooruitstrevend genoeg zodat de iPhone van het jaar daarna de huidige weer kan overtreffen? Kortom: commercie, tactiek en marketing.

  17. @stefan: Ja, dat heb ik ook gelezen. Maar volgens mij begint de opname bij deze app ten allen tijde pas wanneer je op de knop drukt, terwijl de Apple app continu opneemt en dan het laatste stukje voordat je op de knop drukt, onthoud. Bij de Apple methode krijg je dus een stukje “vooraf” en bij deze app niet. Vooral wanneer je net iets te laat afgedrukt hebt, kan dat een wereld van verschil maken.

    Nogmaals, tenzij ik iets verkeerd heb begrepen.

  18. @Alfred: oh oké sorry dan heb ik het verkeerd begrepen

  19. @Alfred:

    Volgens mij heb je gelijk. En dat kan dan inderdaad een groot verschil uitmaken.
    Maar desalniettemin heb ik de app toch gekocht want ik heb een 6 dus heb helaas niet de keus. Het is Dít of helemaal geen live foto’s voor mij

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.