SpyCup

De SpyCup verandert je iPhone in een verborgen camera

Als je onopgemerkt een foto wilt maken met je iPhone, is de Spycup je beste vriend. Deze 'thermoskan' is bedoeld om je iPhone in te verstoppen, waarna je met een kleine afstandsbediening een foto of video kunt schieten.

SpyCup

Of je nu de spion uithangt of je vrienden voor de gek wilt houden: stiekem een foto of video maken met je iPhone kan best lastig zijn. De Spycup ziet eruit als een thermoskan, maar is stiekem de ultieme verstopplaats voor je iPhone.

De SpyCup is niet bedoeld om je koffie warm te houden, maar heeft een ring waar je vanuit de buitenkant niet doorheen kunt kijken. Van binnen kan de camera van je iPhone er echter gewoon door zien, zodat je onopgemerkt een video op kunt nemen of foto kunt schieten.

SpyCup met kleine afstandsbediening

Je iPhone-camera bedienen als hij in een spionage-thermoskan zit is wat lastig. Nadat je het toestel in de SpyCup schuift en de schroefdop erop draait kun je er immers niet meer bij. Daarom wordt er een afstandsbediening bij de Spy Cup geleverd waarmee je de iPhone bedient. Al kun je natuurlijk ook een Apple Watch gebruiken, zodat je ook nog door de lens van je camera kunt kijken om te zien of alles goed in beeld staat.

Spycup-prototype

Op de Kickstarterpagina van de SpyCup beschrijven de makers een aantal situaties waarbij hun product van pas kan komen. Zet bijvoorbeeld een SpyCup stiekem weg als je je vrienden voor de gek wilt houden, als je tijdens een demonstratie mensen in beeld wilt brengen of je iPhone als veiligheidscamera een tijdje wegzet zonder dat je in de buurt bent.

Het streefbedrag van $5.000 is op het moment van schrijven bijna behaald, met nog 19 dagen te gaan. Bij een donatie vanaf 27 dollar (€25) krijg je in mei 2016 een exemplaar thuisgestuurd. Uiteindelijk gaat de Spycup 54 dollar kosten (€51).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2015, 15:20
Categorie Accessoires
Onderwerpen geheim, kickstarter, spionage

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.